“Mc gang knots are recurring guests at Jimmie Åkesson’s”

https://www.expressen.se/nyheter/sverige/mc-gangknutna-ar-aterkommande–gaster-hos-jimmie-akesson/

Posted by PaperboyTheMan

18 Comments

  1. Nä men se på fan, verkar som att den organiserade brottsligheten nästlat sig in i toppskiktet av ett riksdagsparti. Bara inte det som SD sagt att det gällde. Fast det förstås, det här är ju ok och reko folk enligt SD, deras ända brott är kanske att de är lite väl patriotiska och slarvat lite med skatten.

  2. Umgås privat o bjuda in en gängkriminell ledare till sitt bröllop?

    O sen hävda att man inte visste om det? Klart som fan du vet vilka det är du bjuder, i annat fall så vet väl alla säkerhetsnissar om det.

    Usch 🤮

  3. ”Sverigedemokraterna var klart överrepresenterade i granskningen av 2022 års valkandidater. 38 av de 64 kandidaterna med dokumenterade kopplingar till kriminella mc-gäng var sverigedemokrater.
    Det rörde sig om personer som varit på fest hos framför allt Hells Angels, var medlemmar i slutna Facebook-grupper till stöd för samma mc-gäng eller som burit Hells Angels lojalitetsmärke på bröstet.
    Men Sverigedemokraterna skilde ut sig också på annat sätt. Medan övriga riksdagspartier omedelbart plockade bort kandidater med kopplingar till den kriminella mc-miljön, fick Sverigedemokraternas kandidater i regel vara kvar.”

    Partiet för lag och ordning.

  4. Hur kan ingen i partiet krävt avgång än? Eller är alla kriminella? Om inte förtroendet är 100% rökt efter detta hos partier kommer de få 5% nästa val.

  5. Reasonable-Stop-9972 on

    Hårdare tag mot kriminella… förutom jimmies polare?

    Edit: jag kom på en oneliner till: SD snackar om att sossarna vill fixa allt med saft och bull-fika. Vad gör Jimmie? Han bjuder dem på trerätters.

  6. Sd och deras väljare är inte ett dugg intresserade utav att få bort kriminella, dom är enbart intresserade av att bli av (hata) invandrare.

  7. Ingen terrorist åtminstone. Det är beklagligt men avgång enligt folk här? Absolut inte.

  8. Tänkt att vara med i ett “kriminellt” mc-gäng och samtidigt vara vän med Jimmie Åkesson som aktivt jobbar för att göra livet för gängkriminella så jävligt som möjligt🫣

  9. * Avlyssna familjemedlemmar
    * Kriminalisera gängen
    * Utvisa kriminella – Även medborgare
    * Utvisa gängkriminella – utan dom.

    Här är några av SDs förslag som de kanske borde praktisera på sina kompisar.

  10. sipmargaritas on

    Nånstans är allt som hänt sverige de senaste 20-25 åren Bo Lundgrens fel, jag hittar bara inte rätt formulering för det. Om han varit bara liiiite mer karismatisk och valbar hade höger/vänster-cykeln förskjutits så att alliansen aldrig funnits, anna kinberg-batra förmodligen aldrig varit moderatledare, jimmie inte kunnat framstå som *rimlig* bredvid de andra i högern, osv osv

  11. Så vi har advokater, barn och snart politiker som kontrolleras av gäng.

    Det här är inte fredstid längre.

  12. TurboSpermWhale on

    Börjar bli svårt för gemene sverigedemokrat att hävda att det inte handlar om regelrätt rasism längre.