10 Comments

  1. Historie se opakuje, ale obávám se, že tentokrát bude muset Izrael vyzbrojovat ČR, aby přežilo obležení sousedských muslimských zemí.

  2. Acceptable-Rub-2728 on

    Bylo by divny, kdyby rikala, ze napr. jsme [outsidery](https://www.irozhlas.cz/zpravy-svet/cesko-se-postojem-k-izraeli-stava-outsiderem-varuje-exdiplomatka-jsme-jen_2410061409_epo).

    Nicmene, to nejzasadnejsi zaznelo hned z pocatku:

    >„Pokud by byly vedeny současně, byl by to pro nás opravdový horor,“

    Ale nebyly, protoze Hizballah se Oct. 7 ucastnit nechtel a sve utoky na Izrael stupnoval s postupujici ofensivou a destrukci v Gaze. Na cez Izrael reagoval tim, ze toho ma dost a zautocil na Libanon. Zacarovany kruh nasili, tit-for-tat, strategie nevitezu.

  3. Zapomněl jsi přidat tag: Hasbara…

    >Proti Íráncům se musí zakročit. Na tom je shoda napříč izraelským politickým spektrem. Musíme reagovat, protože když nic neuděláme, budou si myslet, že to mohou zopakovat.

    Tak to budou mít asi blackout…

    [Iran To Launch Hypersonic Missile Attack On Israeli Nuke & Energy Sites, Airbases? Tehran Says… (youtube.com)](https://www.youtube.com/watch?v=K6KaibfL0fY)

  4. Brave-Airport-8481 on

    Tak jako my jsme proizraelští až nám to škodí v obchodních vztazích a přitom z toho nic nemáme narozdíl třeba od Taiwanu kde si toho Taiwanci váži i když rozhodně nebudeme tak důležítí jako třeba Německo.