By the time he got back from the market, the executors occupied his house, the former NER billionaire became homeless | 24.hu

https://24.hu/belfold/2024/10/07/vitezy-tamas-vegrehajtas-elfoglalt-haz-hajlektalan-lett/

Posted by Few_Simple9049

27 Comments

  1. Reped a szar. A fideszt a belsõ feszültség fogja megbuktatni nem a választók józan esze vagy az erkölcsi érzéke. A rendszerváltás is ìgy történt az ellenzéki legendáriumok csak szerencsésen eltakarták a valóságot.

  2. CuriousInitial1682 on

    Egy szép napon ugyanezt a hírt olvasva fogok pezsgőt bontani, annyi különbséggel hogy mészáros neve fog a cikkben szerepelni.

  3. Generous-Duckling758 on

    A ragadozók az átlagos bárányokon (hatalom nélküli nép) ragadoztak. Most, hogy az eus pénzek hiánya miatt kevesebbet kell(ene) lopniuk hogy a bárányok ne elégedetlengedjenek, nem maradt más az étvágyuk kielégítésére mint az, hogy egymás torkának ugorjanak. Remélem szépen kivérezteti a ner saját magát.

  4. Fogatalan orszlán. Félrerúgták.

    Egy kis gondolkodnivaló a lojális nernyaloncoknak: Rátok is pontosan ez vár NER-ben. Jön az erősebb farkas, és vagyonelkobzás, előzetes, háziőrizet, hajléktalanság.

    Megértem, hogy sokan inkább a Tiszának mennek 😉

  5. Minden vagyona abban az egy házban volt? Semmi bankszámla/egyéb ingatlan/kapcsolati tőke? (ezeket nem írta a cikk)

  6. WarmMulberry1891 on

    A nèpet meg a gazdasàgot màr felzabàltàk,szèpen lassan a nagyobb ès kapzsibb halak elkezdik megenni a kissebbeket.nem fog semmit sem èrni a rokonsàg,baràtsàg,vagy a lojalitàs.

  7. Worldly-Letterhead28 on

    Vitézy Tamás az illető.

    unokahúga, Vitézy Zsófia, jelenleg Kolumbiában nagykövet,

    unokaöccse, Vitézy Dávid, volt közlekedési államtitkár, majd a Fidesz által is támogatott főpolgármester-jelölt,

    testvére, az idén februárban elhunyt Vitézy László filmrendező, akinek harmadik felesége, a 2021-ben elhunyt Hankiss Ágnes – Vitézy Dávid édesanyja – pedig fideszes EP-képviselő volt,

    és távoli rokoni kapcsolat fűzi őket Orbán Viktor családjához is (Vitézy László első felesége a miniszterelnök édesanyjának testvére volt).

  8. MajomaKetrecben on

    A kurva anyját ennek is, meg a szüleim albérlőjének is, aki egész életét arra targetálta hogy semmi ne legyen a nevén, semmilyen bevallott jövedelme ne legyen, így semmilyen módon ne lehessen behajtani rajta az adósságokat – konkrét esetben a milliós közüzemi számlát.
    Hány százezer ilyen tróger lehet közöttünk.

  9. Megszorításokat elkezdték házon belül is. Gondolom, akik nem tudnak sokat, őket kiszórják, hogy legyen elég pénz a jacuzzi fűtésére és Putyin szülinapi csomagjára.

  10. Na, elvesztett a sok-sok ingatlanjából egyet? Ejnye, majd mindjárt megsajnálom ezt a kis hópihe milliárdost.