STOP PROPAGANDA – boycott

https://i.redd.it/ltku6k8wz9td1.png

Posted by MoralisBoleny

14 Comments

  1. MoralisBoleny on

    Egyszerű, megértik, van hatása.
    Persze folytathatjuk a cáfolatot miért hazugság, de nem olvassák el, és letagadják úgyis.
    Ennek van hatása.
    Ha normális oszrágban élnénk nem támogatnám, de most állampárt van, így teljes mértékben egyetértek (fidesz módszer, de letojom. eddig nem az volt, az észérvek ideje lejárt. majd ha köztv lesz utána, lehet beszélgetni).

  2. Jokes on you, Pölöskei! Én elérést sem szoktam nekik generálni csak max. ha fizetett hirdetésként megjelennek a feedemen.

  3. Interesting-One- on

    Nagyjából mostanra már kész is lehet a script, ami elrejti az érintett kommenteket.

  4. Independent-Bug-4955 on

    Szerintem bele kéne vonni Németh Sándor mindenféle médiáit (ATV, Sprint FM, mindenféle Youtube csatornák, stb.) is, elég egyértelmű miért vannak ezek fenntartva.

  5. Ecstatic_Emotion1270 on

    Nyomtassatok,plakátoljatok/ matricázzatok a saját településeiteken, ezt akarta mondani nem? Ugye nem azt,hogy retardok alá irogassak 😀 ?

  6. Eastern-Audience2966 on

    Minden propaganda oldara vagy csak azokra amik nem az én álláspontomat közvetítik?
    UI: STOP PROPAGANDA!

  7. Kövezzetek meg de nem egészen értem ennek a lényegét. Nyilván aki ellenzéki szavazó az eddig sem az origóról vagy az M1 híradóból tájékozódott aki pedig nem az ahhoz nem ér el a bojkott. A kommenteket meg eddig is ignorálták a fideszesek csak most még top komment sem lesz, hogy valami egyensúly legyen.

  8. Ennek az odakommentelésnek annyi értelme van, mint amikor a félkegyelműek kiirják az insta sztorijukba, hogy nem járulnak hozzá, hogy Zuckerberg bármire felhasználja az adataikat.