This is how I blame its nation and its people. I hated my own people. Look at these disgusting comments, I was hoping that no one would really give a fuck to this country, I hope I get a chance and get the fuck out of this shithole as soon as possible.

https://www.reddit.com/gallery/1fxqqj8

Posted by Consistent-Fan7205

16 Comments

  1. Ya gerçekten şunlarla aynı ülkede belki biriyle aynı binada aynı sınıfta olmak.. aminakoyayim böyle ülkenin şu olayla tüm orospucocuklarini gördüm

  2. “Dur la, espiri yapayım da komik oli’m,” diye yazıldığını düşünüyorum bu yorumların. Empati abi, hani çok zor olmasa gerek lan. Hayatında hiç denememiş olsan bile “kötü bir şey bu galiba, yorum yapmasam daha iyi,” de mi diyemiyorsun? Beyninin hangi lobu eksik be?

  3. Sadece Turkiye ile alakali bir durum degil. 2015-16’dan beri suregelen cultural war denilen nanenin sagci ayagi her yerde boyle maalesef. Sosyal medya bagimlisi kucuk bir azinliklar ama cok gurultululer. Devlet birkacini yakalayip ibret-i alem olsun diye agir cezalar vermeli. Hatta isimlerini de aciklamali ki toplum tarafindan linc edilsinler. Tabi yine gidip yarrak kurek 4chan klonlarinda kadin cesedi paylasmaya devam ederler ama en azindan instagram gibi mainstream platformlardan uzak dururlar.

  4. NowWhereToRun on

    sineğe niye bokun kötü olduğunu anlatmaya çalışmayın arkadaşlar, belli ki hayatlarında 31 şakaları ve gizli gizli izledikleri pornolar dışında bir şey görmemişler. zor zamanlardan geçiyoruz şu an önemsememiz gereken konu bu. ilgi manyağı ergenler veya ergen beyinlilerin dikkat kasmak için yazdıkları değil.

  5. Lan orospu evlatları, kızların olayı o kadar travmatik bir olay ki uyuyamıyorum lan. Sanki başımda duruyor beni izliyor İkbal. Ruhsuz piçler sizi. Olm ne bu duysuzluk amk? Ne zamandır insanlar bu kadar çirkin anlamıyorum. Vallahi psikolojim battı ya. Semihinde olmayan kafasına sıçayım boktan mezarınada sokayım.

  6. Abi en zorba bizim dimi abi piyanist bana bırak 🤣🤣 abi tır edit🤣😂 dikkat et kanka insta ortamı serttir 😉

    Bizim milletin suçluyu aklayip mağduru suçlamak gibi boktan bir alışkanlığı var maalesef.

    Birde hep reddite laf söylüyorlar ama en boktan kitle net Instagram kitlesidir

  7. Bu ülke hep böyleydi ki. Milliyetçilik zaten çağ dışı bir olay. Milliyetin sana gurur duyacağın, huzurlu ve keyifli bir hayat sürüyorsa tabii ki de milliyetini savunabilirsin ama arap özentisi, sadece huzursuzluk ve tiksinç şeyler olan bir vatana, ülkeye milliyetçilik duyamazsın. 100 yıl önceki savaşlarla avutamazsın kendini. Fransa duş almayı Osmanlı’dan öğrendi diyemezsin mesela. Ben vatansızım abicim, burada doğmayı ben seçmedim, buralı olmayı ben seçmedim. Kimse de şekil şukul yapmasın Türkiye başına ne geliyorsa hakeden bir devlet. Bunlar göz göre göre yaşanılan şeyler. O yüzden insan denen bu mahlukatların bu yorumları beni şaşırtmadı. Bu ülkeden beklenir. Yine cinayete kurban giden kızlar sizin bizim gibiydi. Bir de düşünsenize etekli, makyaj yapan, seküler yaşayan kadınlar olduklarını. O zaman neler neler derlerdi acaba. Aklım hayalim almıyor artık.

  8. Belki çok down yiyeceğim ama yine de bu fikrimi söylemek istiyorum. Hani diyorlar ya 18 yaşından küçükler için verilen cezalar düşük tutulmalı diye… Bence 13-18 yaş arasındakiler bu tarz bildirimde bulunduğunda en yüksek cezayı yemeli. Ergenlik dönemine kadar aile bir şey yapamadıysa ve o velet ergenliğinde en uç noktalara kadar dehşet verici tepki veriyorsa, o kişiden daha hayır gelmeyeceğine inanıyorum. Hapiste de zorunlu eğitimle birlikte bir meslek seçebilecekleri şekilde eğitilmeli ve en az 35 yaşına kadar hapiste kalmalı. Bu tarz tiplerin beyinlerine uzun yıllarca format atmadan düzelmeyeceğine inanıyorum.

  9. Bunlar hayatta bi sikim başaramamış, kendini farklı hissettirmeye çalışan, yaş aralığı 14-18 olan gereksiz ucube tipler. Bunlar kendilerinin yorumu veya düşüncesi paylaşıldıkça kendilerini pohpohlayan tipler, bunları takmayacaksın ki kendilerini bi bok zannetmesin. He yazdıklarına gelirsek, bu tür zihniyette olan herkesin ben ta amına koyayım.

  10. Bu tür cinayetler sadece 2000 yılı sonrasına ait değil yani 1980’lerde 90’larda da bu tür cinayetler vardı ama o zaman işlenen cinayetler sicil kaydı temiz sıradan insanların cinnet geçirmesiyle oluyordu, fakat şuan Türkiye’de bozulan adalet sistemi sonucu onlarca suç işlemiş insanların sokakta dolaşmasıyla daha da alevlendi ya biz çok iyi avukat yetiştiriyoruz yada hakimler çok niteliksiz. Bir de şu var ki liberal siyaset ve sosyal medya insanların ahlakını genişletti, reelde karşımda iki kelimeyi bir araya getiremeyen kötürüm herif sosyal medyada Allah’a, kitaba hatta ve hatta Atatürk’e bile küfür ediyor bense bunu en fazla cimer’e şikayet etmekle yetiniyorum.