As we know for sure, children are the future of the country. We know from our country that certain ethnic groups have similar problems, and children often fail to graduate successfully due to uneducated parents and a different culture. Such children are likely to face discrimination as adults, and their standard of living will not be as high. Due to the low standard of living, there will be a risk of finding finances illegally, or causing conflicts with the general population.

https://i.redd.it/el65uexbj5td1.jpeg

Posted by Korekoo

12 Comments

  1. domaci_motokrosar on

    Díky za všechny mladé učitele, kteří se nevzdávají a mají snahu opravdu neco naučit. 🥲

  2. Jak? Moje vize jest taková.

    Tato přivandrovalá svoloč dříve či později přehlasuje německý strany (protože se množej jak králíci – v porovnání se vzdělanejma němcema – a v demokracii je síla v množství) a z drahých Němců bude v jejich vlastním státě menšina. Stavění mešit, postupný utlačování žen, mrdání ovcí a tak dále a tak dále.

    Nepřekvapilo by mě kdyby v německý populaci začal časem znovu bujet neonacismus. Zoufalí lidi dělaj zoufalý činy. A třeba se i na Hitlera začne nahlížet jako na vizionáře kterej by tomu zabránil…

    tldr; nevidim to růžově, pokud se situace bude vyvíjet stejným slepě proimigrantským směrem.

    Proč tyhle chudinky neutíkaj před útlakem do islámskejch zemí, třeba Emirátů? No, protože by je tam hnali svinským krokem.

    Ale ne, nebudu se rozepisovat nebo se jen naštvu a dostanu ban. Prostě Německo jde současným směrem do kelu.

  3. Německo, Francie a podobně už jsou padlé státy. Nejlepší je, jak je ty německé kurvy pozvaly a teď kontrolují hranice, jestli k nim nechodí.

  4. Own_Investigator_339 on

    Vyvíjet? Tohle už vypadá že se vyvinula do konce státu. Evropan je tam na návštěvě a skrz *rasismus a woke západní sračky* si tu zemi už asi ani zpátky bez prolití krve nevezmou. Nu což, mají co chtěli a já a hromad dalších sme byli těch cca 9 let zpátky nacisti, xenofobní hovada ale nakonec sme měli pravdu lul.

  5. kurtknispel81 on

    Přitom by to bylo tak jednoduchý…pár jich zastřelit a sebrat komplet podporu plus koupit ostrov kde je posílat do basy a velmy rychle by se začaly chovat slušně.a hlavně trestat veškerou podporu teroristů včetně Palestinců

  6. Jak se bude situace vyvíjet do budoucna? Společně to zvládnou. Jen je otázkou, za jakou cenu.