33-year-old Eren Uzuner targeted Fatma Özdemir, with whom he had a platonic love for a long time, with a gun while she was sitting at the tea house. The attacker first pointed his gun at Barkın Perçin, who was sitting next to him, and shot him in the head. He then turned towards the girl and continued shooting bullets.

https://www.turkiyegazetesi.com.tr/gundem/son-kurban-fatma-ozdemir-oldu-platonik-asik-katliam-yapti-olu-ve-yaralilar-var-1066745

https://i.redd.it/f3c2d2l4g5td1.jpeg

Posted by 8Beta

17 Comments

  1. Oc Tayyip bunlarin hesaplarini vereceksin. Ama çok iyi biliyom ülkeyi terk edip amerikaya kacacagini

  2. Clean_Barracuda9837 on

    Bazı mallara göre kadınlar yanlış erkek seçimi yaptıkları için ölüyordu hani hiç erkek seçimi yapmasa da ölüyorlar. Ülke kocaman bir tımarhane.

  3. En sinir olduğum haber tipi şu. Sadece kız ölmüş gibi ve ölen diğer insanın hiçbir önemi yokmuş gibi başlıklar. Koca haberin içinde 2 kelime dışında hiçbir şekilde diğer kurbandan bahsedilmiyor.

    Aynı şeyi geçen günkü vahşice cinayette de yaptılar. Sanki tek bir kişi ölmüş gibi…

  4. Weak_Case_8002 on

    çüş amk yaw her 5 saatte bir cinayet var bide haberlerde olmayanları sayarsak ohooo üniyi yurtdışında okuma isteğim iyice arttı

  5. turkish__cowboy on

    bu cinayetler birkaç haftaya normalleşir, üçüncü sayfa haberi olur veya ana akım tv kanallarında altyazı olarak geçip gider. o yüzden sorun yok. sıtarbakslarda riyıls paylaşmaya devam.

  6. Gençler yeter artık. Bütün medyada ne kadar cinayet, yaralama ve olumsuz haber varsa bu sub’a yığmaya başladınız. Burası bulvar gazetelerinin 3. sayfasını geçti. Bu haberleri zaten sosyal medyada devamlı görüyoruz ve daha değişik şeyler okumak, tartışmak için sub’a geliyoruz ama karşımıza yine aynı haberler çıkıyor. Şu sub’ı insanlara umutsuzluk ve olumsuzluk aşılayan bir yere dönüştürmeyi gelin bırakalım. Ülkenin güzelliklerini öne çıkartalım, biraz sanat biraz bilim gibi pozitif şeyler paylaşalım ne dersiniz?