During the 80th anniversary of the Carpathian-Duklian operation, Fico said:

"American President Roosevelt, when he was watching the arguments of politicians in the USA during the Second World War, said: We would use one bomb from Europe if it fell on the territory of the United States, so that we would understand what it is really about. And we suddenly hear how some members of the European Parliament talk with the ease of a spring breeze about medium-range missiles, long-range missiles, but figuratively speaking, maybe one such missile could break a fountain in Brussels, so that they understand what they are all talking about."

Fico: The West wants a war in Ukraine and continues only because it wants to “bring the Russians to their knees" – Home – News – True

Fico: Vojnu na Ukrajine si želá Západ a pokračuje len preto, že chce „položiť Rusov na kolená"
byu/Cute_Organization682 inSlovakia



Posted by Cute_Organization682

10 Comments

  1. MonadicAdjunction on

    Zív.

    Chcelo by to trochu bulvárny rozhovor s Troškovou pre zmenu. Nejaké posteľné pikošky, nech je zábava. Nemusí to byť príliš explicitné, stačí naznačiť.

  2. Ma pravdu, zapad Rusko chce polozit na kolena, Ficko len akosi zabudol spomenut preco.

  3. wolfhound_doge on

    neviem sa dockat dna ked bude rusko na kolenach a vsetci co su na jeho vyplatnych paskach pojdu do pici. kludne nech si aj nechaju co si stihli nakradnut. len nech tu uz neziju a skapu niekde v karibiku, hlavne aby to tu uz nekontaminovali.

  4. AdStunning8948 on

    Naši kolaboranti budú po smrti Putlera veľmi nemilo prekvapení. Jeho nástupca ako prvý krok urobí to, že všetko čo Putler nariadil, skončí a bude to vyhlásené za veľký omyl a chybu…

  5. Remarkable_Top_551 on

    tak podla logiky toho hranateho kkta staci ak im tie rakety predame – to znamena, ze nepodporujeme ua a vojnu, je to predsa len obchod.

  6. Random_Dude_ke on

    Vo väčšine vecí s našim premiérom nesúhlasím.

    Ale … má pravdu. Západ chce Rusko položiť na kolená a preto podporuje Ukrajinu.

    Asi by sme sa už ale nezhodli na tom že prečo si Západ myslí že Rusko je treba položiť na kolená. Ruské vojská na Ukrajine sú okupanti a chcú Ukrajincov vyvraždiť alebo aspoň premeniť na poslušných, rusky hovoriacich občanov ktorí budú skákať tak ako Matka Rus pískne. A keď poriešia Ukrajinu pôjdu ďalej. Rusi sa nikdy nemali tak dobre ako v časoch vrcholu Sovietskeho Zväzu keď mali celú Varšavskú zmluvu a RVHP na povel.

  7. Nie je delostrelecký granát zadarmo rovnaký ako delostrelecký granát predaný s DPH. My nepodporujeme vojnu, MY PODPORUJEME konsolidáciu verejných financií.

  8. Daily reminder, volici vlady niesu spoluobcania ale tupa zakerna chamrad ktora by udavala ostanych rusakom aby ich mucili alebo zabili keby mohli. Nelutujte ich, nepomahajte im a neprispievajte im nikdy na nic.