If it’s a boycott, it’s a boycott. I tried to collect all mediums close to the government in one place, but the list is by no means complete. (folder)

https://www.reddit.com/gallery/1fxe5mb

Posted by bbybluue

27 Comments

  1. Az önálló 888 már megszűnt, elvileg már csak az Origo melléklete

    A többinél nem tudom érdemes lenne-e leszűkíteni azokra amik (párt)politikai témájúak, mert pl. a mindmegette tartalmilag nem tudom mennyire releváns

  2. hanemegyalomert on

    Egyszerűbb lett volna összeszedni hogy mi az ami nem kormány közeli (még) 😭

    Viccet félretéve, nagyon köszi a listát! 🙂

  3. elég hányinger az egész, tudom, viszont akinek van affinitása letisztitani, annak szivesen átdobom a psd filet

  4. Amúgy én akkor kb már évek óta boycottálok, egyiket se követem, tv-t nem nézek évek óta, csak focimeccset kb. Amúgy sem annyira értem, hogy mi a francért követné bárki is ezeket az oldalakat ellenzékiként. Akkor te tudod, hogy ezek faszságok. Maximum nevetni mész oda, de kétlem, hogy ebből olyan sok lenne.

  5. Alapvetőleg azért raktam össze, mert tuti nagyon sokan vannak akik ellenzéki érzésűek, viszont lehet nem tudták, hogy mondjuk az izaura tv is a tv2 cégcsoport része. Az Indexet véletlenül kihagytam, meg tuti sok más orgánumot is, de lehet lesz valaki aki ennek inspójából összerak egy sokkal olvashatóbb grafikát 😀

  6. Fluid_Jellyfish9620 on

    szóval akkor öntudatlanul bojkottáltam eddig?

    na jó, a netem Digi, de kb. ennyi…

  7. Sajnálom, de nem fogok tudni 100%ban a boycott tagja lenni. Radio1 megy a kocsimban. Totál szar a radióm es azon kivul kb hírFM meg a helyi radiot fogja be, és a Petofit de az meg amiota atalakult okadék lett. Szoval a radio1 marad a tobbit igerem betartom!

  8. Decent-Context7974 on

    csak van pénz az országban hogy ennyi szenny ki van tartva az állam által, bár én jobban szeretném ha az adómból mondjuk az egészségügyre vagy az oktatásra fordítanának.

  9. Mondjuk nekem azt hiszem nem lesz nehéz dolgom ezzel a bojkottal. Bár a Mozi+-ról nem tudtam, hogy az is NER.

  10. Sry srácok, a spíler 1-2-n továbbra is nézem majd a focit, a többit pedig eddig se néztem/olvastam/hallgattam semmilyen formában.

  11. Magyar ATV lemaradt. Ha esetleg nem ismered miért kormányközeli az “ellenzéki” ATV: a többségi tulajdonosa Németh Sándor, aki egyébként a Hit Gyülekezetének vezetője is. Ha rákeresel akkor egyből megtalálod, hogy mind a Hit Gyülekezete, mind Németh a Fideszé.

    Ami az ATV-n lemegy az olyan kurált tartalom, ahol gondosan ügyelnek arra, hogy ne üsse meg az esetleges más forrásból is tájékozódni kívánó, ezáltal magát objektívnek valló Fideszes szavazó ingerküszöbét és például Magyar Pétert lehessen mocskolni, Gyurcsányt pedig jóként beállítani – elvégre Gyurcsánytól nem kell tartania a kormánynak, így az ő népszerűsítése ellenzéki körökben teljesen logikus lépés tőlük.

  12. Én ezt értem, de a közmédia akkor is ki lesz fizetve, ha 3 nézője lesz.

    Például az F1 jogokat már megvették/kifizettük és ezután is megveszik/kifizetjük.

    Ez egy szép dolog, hogy összefogunk és ne nézzük, de igazából őket nem szivatom meg csak magamat. Mert nekik mindegy én meg lemaradok mondjuk egy F1-ről.

    Náluk be van ütve a végtelen pénz cheat code.

    Nem vagyok F1 buzi, nem számít nagy áldozatnak, hogy esetleg ne nézzem, de akkor legyen értelme.

    (A többit nem hallgatom/nézem/olvasom)