We’ve been vaccinated, skunks…

https://www.reddit.com/gallery/1fxci3v

Posted by Ilovegoodshit

34 Comments

  1. Aztán ha mégis sikerül felemelni azt a bizonyos téglát, sirtok mint a fürdőskurva, hogy bántsák itt a ruszkikat

  2. Flimsy_Caregiver4406 on

    szerintem nem mi. azt tapasztaltam, hogy mikor redditre hivatkoznak akkor a hunfluencers subot értik alatta.

  3. Figyeljetek, mi kijövünk a pincéből, ti meg kijöttök az úgynevezett “sajtóirodátokból” aztán a Blahán találkozunk. Szerintem nem mi mennénk onnan pityeregve anyucihoz haza.

  4. Kedves olvasó/cikk író a pesti srácokból!

    Én még tudok tükörbe nézni, és nyugodtan aludni. Egy esetleges kormány váltás után is maradhatok a mostani munkámban.

    És te?

  5. Tini incel? Az oszt igen! Tinincel anci pincéjéből.

    Én meg 33 éves nő vagyok, akkor most mi van?! Szabad nekem egyáltalán itt lenni?

    És még pincénk se volt soha… :'(

  6. Accomplished_Fox_443 on

    Ajj az enyémet nem rakták be :'( (pedig jó kis wake-up call lehetett volna és végre elhagyhatnám anyám pincéjét)

  7. SkipThePreamble on

    Ezek szerint valamelyik nullkilométeres, 4 éve alvó, majd hirtelen ezerkarakteres posztban okoskodó account kibaszása betalált ezeknél a faszjancsiknál.

  8. CultistofHera on

    De a Prosti Srácok annyira kemények, hogy együtt sem mernek idepofátlankodni, nemhogy önmaguk társaságában

  9. >tinik

    Most úgy érzem magam, mint amikor a tescóban elkérik a személyimet, ha bort veszek 😀

  10. TheUglybunny123 on

    Óvodás szinten ócsárolják a redditezőket, ez aztán a komoly színvonalú újságírás 😀 ezen tényleg csak nevetni lehet, annyira szánalmas. Fogtak 3 hívószót, amit az átlag is már tud a Redditről, összegyúrták 10 mondatba, aztán hadd szóljon, ez a NER-média lényege tulajdonképpen. A mentális segítségre szoruló dolgot a főni esetében is fel lehetve vetni a Prosti Srácoknál, messzebb jutának, mint az itteniekkel.

  11. sonic_deathmonkey832 on

    Csak nehogy megrántsanak valamit a rengeteg logikai bukfencezés közben…érdekes, hogy ha valamilyen állításukat alá akarják támasztani, akkor “Hát tessék megnézni, a Redditen is azt mondják, amit mi!”, meg akkor a Reddit az reprezentatív, máskor meg “Hát azok csak életképtelen, depressziós, pincében tanyázó incelek!”, amit innen az ötödik emeletről határozottan kikérek magamnak.

  12. SpecialDot6279 on

    Na, szóval olvassák!

    Kroó Zita, inkább kussolj és fogd meg a bokád az oroszoknak te haszontalan, ostoba, kitartott féreg.

  13. Pont az a PestiSrácok ír ilyeneket, ahol az ország legkínosabb incel-boomer lúzere tanyázik Jeszenszky Zsoca személyében?

  14. Ha már olyan sok MP élvező van itt, akkor tessék követni amit kért, és ne fogyasztani PS írományokat.

  15. Gumicukor1985 on

    Először azt olvastam, hogy “ha sikerül elhagyniuk az anyjuk pics@jat”…ejj,mondom, de mocskos ezeknek a szája… aztán rajottem, hogy az én fantáziám az… elnézést.

  16. B_Right_Choice_23 on

    Na, már foglalkoznak a reddittel.

    Ezek szerint erősödik a véleményformáló hatása.

  17. Jók ezek az Amerikából importált, gondolkodás nélkül átvett szófordulatok, mint pl anyja pincéje (mom’s basement), kár, hogy itthon nem szokás belakni a pincét és általában egészen más szerepe van, mint ott 😀

  18. PS szerkesztőségben: gyertek, incelezzük le a redditet, aztán menjünk, szopkodjuk Andrew Tate f*szát. Jeszy, mutasd az irányt!

  19. Futuroptimist on

    Gheccc. Reddites incelek, ti mikor tartottatok sírószeánszot a Bálnában Pesten pár milliárdból hogy elnyomnak titeket? Ami a téglákat illeti, ránézek a prostisrácok díszes társaságára és a tégla felemelése csak azért nem törné el a gerincüket mert tudom hogy nincs nekik.

  20. Kedves prostisrácok!

    Most, hogy az adómból is munkaidőben itt ténferegtek, ti közpénzből élősködtök és miközben téglapakolásról álmodoztok, a következő sorokat üzenném számotokra:

    – Basszátok meg a halottat a jó kurva anyátok temetésén ti senkiházi propagandisták!

  21. Tight-Astronomer989 on

    Bar kozel sem vagyok huszon eves, orommel tolt el, hogy ezeknek 2026-tol eleg szar eletuk lesz majd.

  22. Lifeorsomethingelse on

    Ez valami nagyon mélyen húzódó lelki sérülés lehet, valami beégéssel a múltbéli sérelmek miatt, de a az anyja pincéjében élés valahogy állandó téma a fidesztáliboknál. Nem tudom melyiket tarthatta ott dugva az apja, hogy ezt próbálják másokra sértésként átvetíteni, de inkább szakember segítségét kellene kérni.

    Meg ugye akik jártak tüntetésekre a NER uralom első felében főképp, az még emlékszik gondolom, hogy miként jelentek meg ezek a nyomingerek ezeken a tüntetéseken, miután néhány, téglát sem felemelni tudó tüntető csúnyákat mondott rájuk. Volt az a beszédhibás arrogáns nő (neve nem ugrik be), aki eleve 3-4 biztonsági őr kíséretében mert később megjelenni. De az igazi csúcs az a faszi volt, aki csak a biztonsági őrök háta mögül dugta ki a mikrofont. Azért durva belegondolni, hogy akkor mi lett volna velük, ha a tüntetők kijönnek az anyjuk pincéjéből.

  23. Hölgyeim/Uraim!
    Ennél szebb dicséret ma nincs. Ha a PS ennyire nekiáll a karaktergyilkolásnak, az azt jelenti, hogy komolyan vesznek titeket és valóban f.snak. 😉
    Csak így tovább!