Can we act in some way against the Fidesz troll factory accounts?

https://i.redd.it/ihwxe67iyzsd1.jpeg

Posted by Durumbuzafeju

17 Comments

  1. Durumbuzafeju on

    Például itt ez a fiók. Négy éve hozták létre, posztolt két macskás posztot angol nyelven. Azóta nulla aktivitást mutatott, majd négy hónapja reaktiválták és a világon semmit sem csinál, csak Magyar Péterről tol összeesküvés-elméleteket és egészen nyilvánvaló hazugságokat. Igazán nem akarok vádaskodni, de ha ez nem a Rogán-művek trollfiókja, akkor nagyon meglepődnék. Mostanában rendszeresen találkozom ilyenekkel.

    Lehetne ezeket valahol jelenteni, esetleg bannolni? Kurvára semmi kedvem, hogy ebből a subból is Feribók legyen, ahogy a kibaszott trollgyár adja a tartalmat.

  2. A tiéddel össze nem egyeztethető vélemény csak trollkodás lehet. Gratulálok.
    Ha nem tetszik az illető iromanya akkor szavazd le. Ha szted szabalyzatba ütközik amit ír akkor jelentsd.

  3. Unlikely_Chemical714 on

    persze down, és tiltod. minek hergeled magad azokon akik ezért vannak itt?

  4. Lifeorsomethingelse on

    Úgy jönnek elő, amikor történik valami nagyobb ellenzéki dolog, vagy a ner húz valami vállalhatatlant, mint a svábbogarak. Ma vagy 4-5 darabot láttam, aki a semmiből jött elő és kezdett valami MP sarazásba. De van valami egyedfejlődés náluk, mert már minimális energiát raknak azért bele, mert nem nyíltan mondják ki, csak utalgatnak, próbálnak úgy tenni mintha egy eldöntendő kérdés volna, vagy egyszerűen elbizonytalanítani akarnak.

    Nem állítom, hogy az összes friss reg ilyen lenne, de valahogy nem túl életszerű, hogy a szeptemberi reg után az első posztja egyből az, hogy mint és hogyan mondott MP. A másik ilyen meg párhuzamot vont a 2006-os balhézók és a mostaniak között, hogy a MP-ék nem valós okok miatt tüntetnek, míg 2006-ban nem volt más lehetőség. Ennél pedig az volt az érdekes, hogy több mondata szóról szóra egybevágott a NER beszélő fejei által nyomott magyarázattal, amit az akkor még szerveződő tüntetés kapcsán mondtak.

  5. Purple-Bluebird-9758 on

    No már törölte is a fiókot.

    Szóval már legalább annyit elértél, hogy másikra kell váltania illetve egyre többen figyelnek majd erre.

    Edit: nem is törölte bakker.

  6. MP után hirtelen lett belőlük egy csomó majd a választás után eltűntek néhány hónapra és megint itt vannak. Sajnos ez lesz még az elkövetkező években is. Valószínűleg rosszabb is lesz idővel.

    Túl nagy a subnak a lefedettsége, hogy feladják.

  7. Kiírom ide is: a dezinformáció — főleg, ha szervezetten történik — semmiképpen sem “szólásszabadság”, vagy “vélemény”, hanem a valódi közvélemény politikai befolyására irányuló befolyásolás. Minimum etikátlan, jobb helyeken illegális, de idegen ország által intézve egyenesen hidegháborús eszköz = támadás. Aki ebben pedig részt vesz a támadott ország állampolgáraként, az hazaárulást követ el. Ennek megfelelően kell velük eljárni. 😉

  8. Ma mennyi post volt Tisza/Magyar Péter, vagy érintett terén? 30-35+? Összesen mennyi post lehetett itt, olyan 70-80? Ez %-osan már elég látahtó… Ok, ez aktuális, és érdekli az embereket, rendben, érthető, elfogadom hogy van ilyen nap is. De talán ilyen mennyiségre ne lepődjünk meg, ha olyan comment is érkezik, ami nem tetszik… A világ elég nagy, van ilyen is benne, meg olyan is. Arról sem vagyok meggyőződve, hogy Fideszes trollgyár lenne. Persze lehet, még valószínűnek is tűnik, de szerintem azért távol áll hogy egyértelmű legyen. Pl. lehet egy részük nem Fideszes, hanem MiHazánok-os. Simán lehet. De lehet hogy a Tisza Párt csinálja, hogy erőssítse a saját közösségét (nem lenne logikátlan ez sem…). És mint mások írták, hát simán lehet venni alvó account-okat…

  9. Van egy jelenség, aminek én lehetek a mintaképe! Nem vagyok se troll, se megafonos, és mint látható elég friss a regem. Valamint leginkább MP- ben rejlő veszélyre próbálok itt reflektálni. A nagy kérdés miért? Az elmúlt években, láttam mit hogyan csinál a Fidesz és azt gondoltam felesleges posztolni, hisz nem ezen múlik. Vártam én is a Messiást, egy ideg hittem MZP lesz, aki nagyon is szimpatikus a mai napig. De láttuk mi lett vele. Erre jött MP a maga ezer red flagjével, amivel egy nagy bajom van, hogy elveszi az esélyt, egy normális “Messiás” elől. Ezért érzek késztetést, hogy elmondjam mit is gondolok róla.
    De van itt egy másik kérdés is. Ha az itteni MP hivők kitiltanak minden máshogy gondolkozót, akkor hogyan lesz párbeszéd? MP -ben pont az nem tetszik amit itt tapasztalok, aki nem MP oldalán van az hazaáruló. Na pont ebből van elegem az elmúlt 10 évben, hogy nem lehet máshogy gondolkozni. Fentebb volt egy poszt hogy tüzet poshadt vízzel is lehet oltani! Ez igaz, de mi van ha MP benzin!

  10. Én már feladtam hogy ez a sub normális lesz (egy darabig legalábbis). Vannak threadek/kommentek (főleg MP/Tiszával kapcsolatosak) ahol annyira rálépnek a pedálra hogy több megafonos kommentel mint aki nem az és egy laikus azt hihetné hogy itt mennyire utálják MPt.

    Az érv mindig ugyanaz hogy “blabla a te véleményedtől eltérő az azonnal megafonos..” és azt gondolják hogy ez működik.