Although by the time I upload it, it may already be irrelevant, because many drones have flown, but here is a quick little calculation.

Based on my own eyes and the pictures I saw on the Internet, I shot approximately where the ends of the crowd were, if I see an aerial photograph, I will make a more accurate calculation.

https://i.redd.it/p4oq58sa6zsd1.png

Posted by Im_George_

8 Comments

  1. Ez elég nagy túlbecslés, mert a kijelzőtől (onnan ahol jobbra voltak a budik), ott simán volt minden ember közt 2 méter, vagy épp több. Az tény, hogy addig a kijelzőig, azért sűrűbben álltak, de onnantól olyan szellős volt, mint egy bon bon koncert.

    De azt mondok ok, legyek 26k ember. Ez lenne az a tömeg, egy szombati, délutáni nem esős, nem hideg napon, amire a redditesek meg facebookosok azt hiszik, hogy majd kormányt fog váltani? Tényleg ekkora a buborék? Emlékezzünk csak az 1-2 nappal ezelőtti posztokra meg kommentekre, ahol az emberek giga balhét, meg konkrét rendszerváltást kommenteltek a mai napra.

  2. Nem most kell a tömeg. 2026 tavaszán amikor vàlasztás lesz. Na akkor kell jól mozgósítani

  3. Erőszakmentes…. Szóljatok ha kinövitek ezt a bohóckodást és el akarjátok végre takarítani a Dagadtgecit. Akkor ott leszek A tüntetésen.

    Szerk: Meglátjuk Október 23.-a után mi lesz. Elárulom előre, hogy ugyanez a semmi. Kimentek, éljeneztek, énekelgettek, aztán kapjátok az Orbán-csomag 2.0-át. Beszántják a Pénzügyminisztériumot, bevasárolják a mi pénzünkön vagy bezsarolják magukat meg több vállalkozásba, multiba, szolgáltatóba, míg ti azt hiszitek eljön a nagy megváltás 2026-ban. Bohóckodjatok csak a “tüntetésekkel”.

  4. Amúgy köszi, igazából erre eléggé kíváncsi voltam, mert tulajdonképpen a létszám az, ami eredményt mond ezekről, nyílván amúgy sok beszéd, és hazamegy mindenki, de a létszámból lehet következtetni, hogy mekkora az erő, a harag, a kitartás…

  5. No-Protection-9164 on

    Ezzel akartok kormánytbuktatni? Elég szánalmas… 😅🤣😂🤣😅😅🤣🤣