Péter Magyar at the demonstration after being sent out of the headquarters

https://i.redd.it/c6lsnjcpiysd1.png

Posted by pudingleves

17 Comments

  1. Magas labda ez mandinernek, origónak.

    MP saját képével tudnak publikálni: *Magyar Péter végre elismerte, hogy hazudik, mutatjuk!*

  2. Critical-Extreme-344 on

    A hazugság felirat azt akarja szerintem sugalni, hogy ha be is engedik az M1-hez akkor bármilyen aljas címet írhatnak alá mikor ő beszél

  3. A rendőrség lezárta az egyik utcát, hogy MP-ék ne tudjanak élő láncot alkotni az épület körül. Ezért MP-ék telefonon megpróbálnak egy tüntetést bejelenteni arra az utcára, hogy oda engedjék őket.

    LOL

  4. Obvious-Bug-5412 on

    they mean PÁNIKOLUNK PÁNIKOLUNK PÁNIKOLUNK PÁNIKOLUNK PÁNIKOLUNK PÁNIKOLUNK

  5. Christine_Fury58 on

    Deák Danika már elemez, hogy mekkora kudarc volt ez a tüntetés és még a partizánosok is elégedetlenek voltak szerinte.

  6. Jaj hát milyen burkolt szubliminális üzenetet sugároznak az agyakba. Megyek is végigjátszom újra a DMC-t mert az egész játék mondanivalóját rá lehet húzni a jelenlegi kormányra.

  7. Kozelben lakom….Azaz par szaz meterre. A Kunigunda utca egyik oldala mar 11 orakor le volt zarva.

    A tuntetesre is kimentem, gyalog is csak kerulovel lehett megkozeliteni a szekhazat, es a vekony utca annyira volt “tele”, amennyire csak lehetett.

    Meg pont haza tudtam siman setalni (a tuntetes vege elott elindultam kb fel oraval) utana a keszenleti rendorseg sorfallal lezarta az egyetlen jarhato utat is. Gozom sincs milyen kerulovel tudtam volna egyebkent haza jutni, pedig 11 eve elek itt. 🤷🏽‍♀️

    Ugyhogy bullshit…

  8. guntherhisterezis on

    Valaki össze tudná foglalni az emlékezetes mondatokat a beszédekből? Köszi 

  9. TheUglybunny123 on

    “Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. És akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, mint hogy lemondunk a valóságnak még a reményéről is, és egyszerűen beérjük történetekkel. Ezekben a történetekben nem számít, ki a hős. Az egyetlen, ami érdekel minket, az, hogy ki a hibás.” – akkor tegyük fel úgy a kérdést, hogy ki a hibás (felelős) azért, hogy ilyen színvonalú köztévé műkődhet milliárodkból, amely nem is szolgálja a “közt”?