Pictures from MP’s post

https://www.reddit.com/gallery/1fwok3s

Posted by Aggravating-Read-523

25 Comments

  1. cute_but_zombie on

    par honapja nem az volt, hogy “remenyvesztett emberek ketsegbeesett probalkozasaival nem foglalkoznak”?! mitöl vannak befosva? magukbol indulnak ki, hogy MP felberel valami csöcseleket, mint a grazi beteg es csapata 2006-ban?

  2. Pajszerkezu_Joe on

    MTVA meg a kurmány is bevezették a szombati fostot, csak még nem tudják hogy nem a gatyába kell

  3. Ha bűncselekményt terveznék elkövetni a környéken, ezt ma délutánra időzíteném. Biztos nem lenne kapacitás csip-csup ügyekkel foglalkozni amikor jön a pór nép csáklyával lebontani tégláról téglára az MTVA-t.

  4. EpresGumiovszer on

    Most ez mi? Bejelentett demonstráció lesz, amit biztosítani kell, ráadásul pár fasz megint agresszióra, erőszakra buzdított, így a rendőrség nem a minimálisan elegendő állománnyal fog megjelenni.

    Ez semmi, átlagos meccsen van ennyi rendőr.

  5. sunnysideofthevault on

    Igazabol eleg lenne megkerni oket oroszul, hogy a kormany aktualis allaspontja alapjan azonnal adjak meg magukat

  6.  Lehet beépített embereket küldenek be balhézni, mint a bostoni teadélutánnál. Csak itt tiszás pólókba öltöznek be a fideszesek, nem őslakos amerikaiaknak.

  7. Interesting-One- on

    Most nem basztatásból, és nbe vedd magadra OP, mert a post history-d alapján nem rád értem, csak kihasználom a posztod, de aki ilyeneket oszt meg, az miért teszi? Akit érdekel MP meg amit képvisel úgyis beköveti közösségi médiában, én meg sorra tilthatom le azokat az embereket, akik már szinte botokként posztolnak MP-vel kapcsolatban naponta akár többször is. Nem tud úgy történni MP-vel semmi, hogy azt nem látom viszont itt a sub-on, és egyszerűen nem értem. Nem minden poszt ér meg szerintem egy komplett beszélgetést. Most akár ez is. Mit akartál ezzel mondani? Semmi új gondolat, semmi értéket nem adtál hozzá, csak repostoltál MP oldaláról. Mi a motivációd?

  8. Mondd el hogy 14 éve nem voltál tüntetni anélkül hogy elmondanád hogy 14 éve nem voltál tüntetni.

  9. Wild_Lifeguard4542 on

    Hány kamera szériaszámát kell majd ellenőrizni, nem lopott-e, ha ennyi sün-t kiküldtek? /s

  10. Valaki bejelenti Facebookon, hogy, el akarja foglalni a nemzeti tévét, mit várt, piros szőnyeget?

    Komolyan, ez az idióta MP, eddig rá gondoltam szavazni, de egyre kevésbé érzem. EP képviselőként elkezd rendszerellenes forradalmár képében tetszelegni, bejelenti hogy ő hű mekkora köztörvényes módon fogja beolvasni követeléseit a helyett, hogy összehívna egy kurva sajtótájékoztatót. Aztán sír a Facebookon, hogy a rendőrség nem akar külön színpadot biztosítani neki.