What is your opinion on whether the policeman is guilty? Was it necessary to defend yourself against a woman with a knife? Currently, the prosecutor accuses the officer of exceeding his authority.

https://www.delfi.lt/news/daily/crime/policininkas-papasakojo-kaip-nusove-agresyvia-moteri-liudijimas-atskleide-skandalingas-detales-120054597

Posted by Shuduputha

3 Comments

  1. PoThePilotthesecond on

    Moteris su kastuvu puolė medikus, po to užsibarikadavo, o vėliau puolė pareigūnus su peiliu. Kame čia problema, kad ją nušovė? Ar jai reikėjo X laiko leisti sėdėti užsibarikadavus namuose, nors ji ką tik puolė medikus? Ar reikėjo leisti jai kažką padurti?

  2. nusaut zmogu tai cia jau toks galutinis sprendimas.. is to kas parasyta straipsny dar galima isivaizduoti kad tikrai buvo ka galima padaryti pries nusaunant, bet norejo greiciau, nenorejo laukti pastiprinimo, nusprende kad apgadino medika ir jo automobili, tai reikia ja is ten ikrapstyt dabar.
    Teiseja teisingus klausimus uzdave o pareiguno atsakymai yra prielaidos ‘galejo, galbut, nebutume…’
    Labai nepavydetina ir stresine situacija. Po fakto lengva analizuot ir sprest, bet cia gali but sukurtas labai pavojingas precendentas kur policijos pareigunam leidziama naudoti mirtina jega nepadarius visko kas imanoma pries tai.