Prime Minister draws attention to possible military action in the Middle East

https://www.berlingske.dk/politik/statsminister-traekker-i-land-om-mulig-militaer-aktion-i-mellemoesten

Posted by Drahy

5 Comments

  1. > Tirsdag blev hun spurgt til, om en indgriben kan “rumme militær aktion”, hvortil hun svarede “ja, det kan det godt”.

    > Men torsdag foran Folketingssalen mener hun, at hun er blevet fejlciteret.

    Det må fandeme være svært at smide fejlciteringskortet for så lidt, uden at fortrække en mine. Medmindre man er politiker, selvfølgelig.

    > Spørgsmål: Du har tilkendegivet, at det gælder muligheden for militær aktion. Kan du prøve at uddybe, hvad det betyder?

    >- Nej, det har jeg heller ikke, og det var dig, der stillede mig spørgsmålet, og man må sige, at det fik nok lige et twist. Det jeg har sagt, er det, jeg har gengivet her, siger hun.

    Har alle politikere bare glemt, at der findes notater, og typisk også optagelser, som kan gengive hvad der blev sagt i øjeblikket?!

    Jeg forstår ikke, at det tilsyneladende er fucking fjong, at politikere bare lyver.

  2. Mortonwallmachine on

    Jeg syntes vi skal have en lov der siger at alle de politikere der stemmer for at bruge danske soldater til andet end at forsvare Danmark eller NATO selv automatisk bliver sendt til frontlinjen som infanterist i den konflikt. Det kan være politikerne så overvejer lidt om de skal sende unge mænd i døden, tit for ingenting.