There is talk of an “explosion” of anti-Semitism in Europe – Denmark is not getting off

https://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE17500303/man-taler-om-en-eksplosion-af-antisemitisme-i-europa-danmark-gaar-ikke-fri/

Posted by Key-Information5103

12 Comments

  1. Alternative_Pear_538 on

    Det er vel heller ikke så overraskende nu hvor Netanyahu er begyndt at citere Putin. Nogle folk har svært ved at adskille jøder fra den israelske stat.
    Det ville klæde Danmark at komme med en tydelig afvisning af Israel og deres overgreb, som samtidigt kunne bruges til at gøre det klart at jøder stadig er velkomne. Det vil i hvert fald gøre det tydeligt at Israel og jøder ikke er samme gruppe, og det er muligt at være mod én uden at være mod den anden.

  2. _The_Farting_Baboon_ on

    Det er sjovt hvordan de prøver at få det til at klassificere det som antisemitisme når det er Israel kun og zionister der er problemet. De fleste har ingen problemer med jøder generelt i andre lande.

  3. Israel Er det eneste demokratiske land i Mellemøsten
    Selvfølgelig skal vi støtte dem

  4. HitchensWasTheShit on

    Et af problemerne er ogsÃ¥ at folk føler at jøderne “fylder meget” fordi de er dygtige og har høje poster i akademia og økonomi, men de er faktisk kun 15 mio. Der er 125 gange sÃ¥ mange muslimer i verden som jøder. De er minoriteten. Hvis bare 10% af muslimer er antisemitiske (lavt sat) sÃ¥ er der for hver jøde, 10 der hader jøder.

  5. Ambitious_Credit_425 on

    Den danske stat skal blive bedre til at beskytte danske jøder og bedre til at boykotte Israel.

  6. Debatten er også blevet enormt polariseret. Hvis man ikke bakker 100% op om bombning af Gaza og bosættelser på Vestbredden, bliver man ret hurtigt udråbt som antisemit.

    Igen en debat, hvor der virkelig mangler nuancer.

  7. Confidentlychaotic on

    Jeg er snarere blevet det modsatte.

    Kan mærke et stigende vrede over at se Hamas flag og tørklæder over det hele. Det burde gøres strafbart at sympatisere med terrorister.

    Hepper på Israel og håber de får fred snart

  8. Antisemitisme? Hvad??!!

    Jeg skal lige forstå det rigtigt; hvis jøder begår terrorisme eller folkemord eller starter krige, så er det selvforsvar? Og hvis man er modstander, er man antisemit?

    Got it 💩

  9. Terminator2OnDVD on

    Tror kun det er vores dejlige indvandre og efterkommere af disse der hader jøder.

  10. Problemet er nok også, at kritik af Israel sidestilles med antisemitisme, ligesom anti-zionisme gør det.

  11. Europa skal tage et seriøst opgør med antisemitismen.
    Er vi virkelig ikke kommet længere, efter at have begået verdenshistoriens største folkemord mod jøderne nogensinde under WW2?

  12. Jeg håber at Danmark kan være et foregangsland i den kontekst, ved at lave en dybdegående undersøgelse af, hvilke personer der faktisk udfører de her antisemitistiske handlinger.

    Jeg syntes altid det virker som fingrene peges på de tusindvis af hvide nynazister der pludselig er vokset op af jorden, mens store grupper af personer, primært emigranter fra mellemøsten, som faktisk har en reel grund til deres antisemitistiske adfærd, går fri for anklage.