Details: Murder against embassies in Stockholm and Copenhagen must have been carried out on behalf of Foxtrot

https://www.svt.se/nyheter/inrikes/uppgifter-dad-mot-ambassader-i-stockholm-och-kopenhamn-ska-ha-utforts-pa-uppdrag-av-foxtrot

Posted by jigglyroom

15 Comments

  1. Kanske snart dags att terrorstämpla Foxtrot, utan tvekan den gruppen som utfört flest sprängningar och skjutningar i modern tid.

    Om nu även den svenska brottsligheten börjar spilla över på våra internationella relationer och ambassader inte ens kan skyddas kan det börja barka åt skogen med allt vad internationellt samarbete heter.

  2. Terrorstämpla skiten och skicka in militären. Terrorister med ekonomiskt stöd från Iran.

  3. SuggestionProud3215 on

    Det är främmande makt som styr dessa gäng, därför ledarna dessutom sitter i sina hemländer och styr. Det är organiserad terror som verkar i Sverige under täckmantel kriminella gäng…

    Edit: det folk inte fattar är att det kom en hel del terrorister till Sverige i flyktingvågen 2015. Det var känt och många flyktingar som kom samtidigt berättade om sina upplevelser av terroristerna. Detta vara en rejäl dödsstöt för Sverige och det börjar nu visa sig ordentligt.

  4. Är så himla trött på att höra om de här mupparna, grip och lås in hela bunten.

  5. Är det inte dags att sätta in militären och börja utrota dessa nätverk snart?

  6. Om några månader sitter det någon från SÄPO i fin kostym och återigen påtalar att de högerextrema är det verkliga hotet mot Sverige, carry on som vi gjort sen 90-talet.

  7. Terrordåd.

    Varför är Sverige så mesiga när det gäller terrordåd?

    Det är helt uppenbart politiskt motiverat i syfte att sprida skräck

  8. DevolutionForever on

    Det er så konstigt at man inte får se hvem det er i Svenske medier.

    Hvad tænker i om at de 3 psykopater omtales som “3 svenskere” uden andre detaljer?

    I danmark skojar vi om “Ja ha, 3 svenskere – det er kanske Alfons Ã…berg, Kalle och Bosse” og sÃ¥ skratter vi alle, for vi vet jo godt at ‘3 svenskere’ betyder noget helt andet.

    Om man vil se en video af en af de anholdte ‘svenskere’ kan man se her : [https://ekstrabladet.dk/krimi/haandgranater-bag-eksplosioner-er-det-dem-her/10389575](https://ekstrabladet.dk/krimi/haandgranater-bag-eksplosioner-er-det-dem-her/10389575)

  9. hobohipsterman on

    AlltsÃ¥. Folk pratar om “terror” men om nu en utländsk stat (iran) utför operationer pÃ¥ svenska mark med en svensk (nÃ¥ja) grupp. Är inte det mer statskupp? Eller bara högförräderi?

    Kan man inte bara utvisa alla dessa gängmedlemmar till iran? Om de nu uppenbarligen valt att arbeta åt dem? Man brukar väl byta spioner titt som tätt.

    Eller främmande makts soldater som ockuperar mark i sverige borde väl kunna skjutas direkt egentligen? Vi har ju inte dödsstraff men inte kan väl en fientlig ockupation bara accepteras?