25 Comments

  1. Asrın liderimiz ne diyordu, Türkiye Yüzyılı. Muhteşem bir toplum mühendisliği toplumun ağzına nasıl sıçılır görüyoruz.

  2. Toplumsal çürüme başladı bile, bu diğer konulardan daha igrenc ve düzeltmeside ayrı dert.

  3. Ergen gençlerin böyle saçmalıklara özendiğini biliyordum fakat bu saçmalığın 10 yaşındaki bir çocuğun seviyesine kadar düştüğünü görmeyi beklemiyordum. En yakın zamanda gençliğimizin böyle saçma özentilerden kurtulması lazım.

  4. Olm o 18. saniyedeki silah pompalı mı o nasıl şarjör aq.

    ‘Ha bide bunların eline silah verenin aklına sokayım’

  5. DamnToTheCensorship on

    Demek 18 yaşında 32 suç kaydı böyle oluyor. Birkaç seneye adam vurup 18 yaş altı diye kısa sürede çıkar diye “abileri” tarafından sağa sola salınırlar.

  6. Cahillik ve varoş kültürü tüm ülkeyi sarmış halde ve bu durum engellenmek yerine daha da yüceltiliyor, aklı başında herkes için bu lağım çukurundan kaçmak nasip olur umarım.

  7. hedefimisorgulama on

    konsere giden bilgisayar oyunu oynayan gençleri her gördüklerinde yargılayan ezikleyen millet şu tipleride yargılasaydı keşke xd

  8. Lifeguardno1304 on

    Airsoft alınca adam olmuş ama eline gerçek silah alsa o kulak çınlaması ona acı vermezse kriminal olur.

    Ruhsatlı edinecek zaten çocukluğunda buna heves etmez.

  9. Saçma sapan şeyleri yasaklayacaklarına en başta sıfır bir ve tv deki diğer saçma dizilere düzenleme getirsinler sıfır bir izleyen seven kim gördüm hepsi böyle tipler cidden hiç normal olupda izleyen görmedim

  10. Flat_Switch_7692 on

    Yemin ederim dönemindeki, “Bordo Klavyeliler” bunlardan daha, “Gangster” en azından vatanı korkuyorlardı… bunlara bak, fotoğraf çekilen ya da sokakta adam yaralayıp, öldüren kendini “Murat İlhan, Hakan Durmuş” veyahut bilemedin, ” Dündar Kılıç, Sedat Peker” sanmaya başladılar… Ata’m ın kurduğu ülkenin düştüğü hâle bak!..

    Yalnız, tekrar ayağa kalktığında bu devlet yaş ve cinsiyet ayrımı yapmaksızın “A*nanızı S*iktiği” zaman, ölene kadar devlet baba diyeceksiniz-de o zaman, baba sizi çocuğu olarak görecek mi meçhul?..

  11. Ayrıca babasının tipine bak sonra çocuktan hayır bekle kimse kusura bakmasında 10 yaşındaki çocuğun davranışları için aile sorumlu gösterilir

  12. Son birşey daha ekleyeceğim amk bu ülkede niye herşeyin boktan versiyonu var mafyacılığı bile beceremiyorlar awq ben hiç italyan veya irlanda mafyası kalitesinde bir oluşum görmedim

  13. Yok başkan eskiden umut vardı benim o umudumda silindi. Ben bunlarla aynı havayı solumayacağım,en kısa sürede ülkeyi terk edilceğim.