8 Comments

  1. BrightAssignment7646 on

    A nebi nam tribali da smo pristali na golemi plan ove vlade da radimo ka mali crnci za saku rize, i to dresirano, da nas nebi samo jedan dan okrenilo u crno, sto je sigurno je sigurno….

  2. “Eto zašto bi izabrao medvjeda!”

    Ustvari ne, počinitelj je stranac, onda se radi samo o pojedinačnom, sporadičnom incidentu!

  3. Počelo je počelo, sve češće ćemo čitati ovakve vijesti, ali dobro gospon agregator i gospon vlasnik građevinske firme pune džepove tako da je sve ok.

  4. nemojakonemoras on

    Pa, za sad ne znamo ni što je bilo, ni za što je točno osuðen, niti otkud je. Ali super izlika za “pocelo je” dizanje panije i širenje mržnje.

  5. Sad sam nekih pola sata trazio podatke o strancima u EU i nikak da nadem taj dio koji me zanima, a znam da sam nedavno proucavao neku stranicu di je sve lijepo obradeno i na toj stranici je pisalo da mi imamo najveci postotak muskih stranaca u EU – 75%. Dolaze iz zemalja u kojima zene nisu bas najsigurnije. Statisticki gledano to znaci da su od ukupnog broja stranih radnika 50% muskarci koji definitivno nece jebat dokle god su ovdje. Oni koji zive sa 30 cimera pod istim krovom najvjerojatnije ne mogu ni izdrkat u miru. Dakle za ocekivat je da ce se nekima povremeno pomracit um.