After 1 month since the double withdrawal, I finally got my money back from comviq, all the time they blamed that it is their payment provider that has problems and that they cannot release the name of the company that handles their payments. “we have done nothing wrong” avoid the company!

https://i.redd.it/kcgx6hiwnjrd1.png

Posted by OP_William

7 Comments

  1. Ganska standard. Du pratade förmodligen inte med någon som faktiskt är anställd på Comviq men på något callcenter.

  2. ken_griffin_aka_mayo on

    På något sätt är det imponerande att du orkar gnälla så hårt och posta uppdateringar för 300kr. Det var väl aldrig någon som tvivlade på att du skulle få det återbetalt?

  3. Real_Razzmatazz_3186 on

    En Tele2 säljare ringde mig mitt i jobbet och ville att jag skulle ta del av och acceptera ett erbjudande så han skickade en länk på sms. Jag sa att jag läser igenom erbjudandet och länken och återkommer till Tele2, han sa att det inte går då erbjudandet bara gäller några minuter med länken på smset han skickat, då sa jag okej då får det vara så. Han envisade sig om att jag skulle acceptera erbjudandet på sms länken, så repeterade att jag då återkommer till Tele2 när jag läst igenom erbjudandet innan jag accepterar. Då blev han arg, sa ”lycka till” och slängd telefonen i örat på mig.🤷‍♂️

    Visste inte att Tele2 höll på med ”fear of missing out” erbjudanden, ful affärstaktik.

  4. Du fick även förslag på hur du skulle snabba på processen, använde du dig utav dom eller vill du bara gnälla av dig?

  5. Missade att betala en räkning för comviq. Enda räkningen jag har missat att betala in. Fick direkt en fet förseningsavgift på 500 kronor.

    Kommer inte att bli kund hos dom igen. Jävla utsugare.