15 Comments

  1. Calm-Translator-6845 on

    ”Vi har hela tiden varit tydliga med att det är Anna Kinberg Batras ansvar att nu återskapa förtroendet för Länsstyrelsen i Stockholms län.” säger civilminister Erik Slottner.

    Det finns faktiskt bara ett sätt för just Anna Kinberg Batra att åstadkomma förtroende för Länsstyrelsen nu. Ta ansvar och visa att våra institutioner är viktigare än ditt CV.

    Avgå omedelbart.

  2. Ingen bryr sig om JO. Polisen får kritik från JO lovar att inte göra om det och sen gör dom om det. Batra får kritik från JO hon säger ursäkta och sen är det bra med det.

    Låt JO få bötfälla eller sluta ha JO överhuvudtaget. Den här kulturen vi har av att “kritik av JO mot x” skulle ändra på något är bara löjligt.

  3. Öppen och skamlös korruption i huvudstaden och moderaterna håller henne fortfarande bakom ryggen. A rotten apple spoils the bunch sägs det, och det värkar stämma rätt bra.

  4. Jag undrar fortfarande vem hon förargat. Det är standard i myndighetssverige att vara jäväg och utforma jobbansökan efter utvalda personer som man planerar att anställa/befordra. Att detta blir förstasidenyhet, tas upp av JO och kritiseras tror jag är unikt vilket väcker frågan – varför?

    Sedan stödjer jag självklart inte korruptionen. Jag undrar bara varför det plötsligt blir en nyhet när det är så normaliserat. Måste finnas något annat som ligger bakom.

  5. Jag vill se henne sparkad från tjänsten, utan nån jävla fallskärm. Helst av allt vill jag se henne straffad för det men det lär ju aldrig hända.

    Och med Uffe i spetsen lär hon få behålla jobbet också.

    USCH för korruptionen i svensk politik säger jag bara.

  6. DiscountFast5059 on

    Israels brott mot mänskligheten har gjort att västvärlden tappat allt förtroende. Längtar till USA och Europa ska betala för sina vidriga brott 

  7. Secure_Plum7118 on

    Tänker inte avgå säger ragatan. Nu är det upp till media och svenska folket att tvinga henne.

  8. Blir väl en fallskärm på summor som överstiger vad en vanlig Svensson tjänar på en 5-6 år. MeN SvErIgE äR InTe kOrRuPt.