Now they probably have cinnamon buns in a jar too

https://i.redd.it/kxqqyo19m3rd1.png

Posted by Klandrun

12 Comments

  1. Nu ser jag varför vi gick med i NATO, så vi kunde slå till mot jänkarna när de minst anar det.

  2. DisgruntlesAnonymous on

    Ämen vafan… jag blir inte ens arg längre. Bara trött och tunn. Som för lite smörkräm i en bulle

  3. Det har de haft länge. Jag hade inte varit emot det för kanelbullar här heller, Findus frysta är helt ok men väldigt långt från nybakta. Sen lär de inte vara någon match för faktiskt hembakta förstås, men det är inte alltid man vill lägga två-tre timmar på att få lite fika. Pizadeg på burk brukar väl vara sådär, bättre än de på rulle eller så, men inte bra, men croissanter på burk är ju riktigt nice.

  4. Finns ju croissant på burk. Detta är bara en variant. Jag tycker det låter som en jämförelsevis bra idé. Degen har ju en ihoprullad cylinderform innan man skivar upp bullarna

  5. Men visst fanns det kanelbullar i konservburk av något slag för mycket länge sedan? Den här tråden väckte något svagt minne av en helt färdig rulle som man på något vis tryckte ur burken, skivade och slängde in i ugnen. Tror jag.

  6. Well ackchyually, det har i alla fall funnits i Sverige (och jag tror att det fortfarande finns) färdig deg av olika slag i konserver. Bland annat bullar, pizza och croissanter.

    Men, jag vet inte om jag skulle kalla dessa för regelriktiga konserver. De är mer en form av konserv-formad kartong med insidan klädd i aluminium.

    Var ett tag sedan jag såg en så det kan ju hända att de inte finns kvar.

  7. De har även både ost och hamburgare på burk. Jag är lite nyfiken för det verkar som att USA har allt på burk och jag skulle gärna gå i en affär där bara för att se allt de har på burk.