8 Comments

  1. randomonetwo34567890 on

    Co je na tom prvom depresivne? Tu smrt si naozaj sposobil sam. Na druhej strane, tu policajtku co hajlovala mali vykopnut (neviem, ci sa to stalo).

  2. Toľko klamstiev ohľadom Chovanca, to hádam nie je pravda. Sám sa dobil sám sa zabil … To mi pripomína trošku Hedvigu, ktora sa tiež samozbila 🙂

    Čo sa týka Tupého, to je až trápne čo súdy robia ako to zámerne naťahujú len aby sa to premlčalo. Keď už nemajú gule niekoho odsúdiť aspoň nech hodia do pľacu meno, kto to spravil.

  3. Martin M. Simecka momentalne zurivo pise clanok: Vrazda filipinca vs. smrt Chovanca – Preco su slovaci moralne ovela horsi ako belgicania?

  4. Dávať do jedného vreca tieto dve správy je úplne že argumentačne faul. Pri Tupom je jasné, že problém je Smerom skorumpovaný systém spravodlivosti. Pri Chovancovi je to celé viac komplikované.

    Keď si 20x jebnem hlavu o stenu a potom zomriem, tak ťažko niekomu preukázať vinu. Nikto z nás nie je lekár, aby sme presne určili čo bola príčina smrti. Hovoriť, že policajti nesú zodpovednosť lebo tomu nezabránili je tiež legálne úplne nezmysel. To by si musel zavrieť dozorcov vždy keď niekto spácha samovraždu. Trestnoprávna zodpovednosť takto skrátka nefunguje. Ani na Slovensku, ani v žiadnom štáte by za toto nemohli nikoho odsúdiť.

    Problém je, že Slováci majú fetiš na samo-viktimizáciu. Strašne sa chceme vidieť ako voči nám sú všetci nefér a ako nám chce každý ublížiť. Možno je treba pozrieť sa na seba… koľko dostal Juraj Hossu za vraždu? 5 rokov, že áno.

  5. In my country we have for example the Liturgy of the Hours app and I think many priests use to pray the Liturgy of the Hours on a phone…