10 Comments

  1. Synes sgu hun er ret sej, at stå frem og fortælle sin vinkel på historierne om Ibi-Pippi, den side ville vi aldrig have hørt ellers.
    Og især ikke når han/hende altid fremstiller sig selv som et offer, men glemmer at han/hendes egen familie er de sande ofre. De har ikke bedt om alt det lort han går rundt og laver.

  2. Hvorfor er det, at det her gossip lort flyder ud af de ekkolamre det ellers huserer i?

    Og folk der dyrker det her som deres hobby burde lave en kraftig selvransagelse og finde en bedre hobby, hvor man ikke behøves snage i andres liv

  3. Wise_Scarcity4028 on

    Jeg synes, det er fair, at datteren fortæller om sin levede erfaring med sin far. Hun har jo skullet leve med konsekvenserne af sin fars handlinger hele sit liv. Og idet Ibi-Pippi virkelig blander sig i den offentlige debat angående kønsskifte, er det interessant viden datteren kommer med. Og kors hvor lyder han som en træls far.

  4. Tappert af hende at dele det her. Han lyder som en kæmpe nar.

    > Smurte sig ind i makrelsalat på et torv i Silkeborg

    Wtf

  5. Jeg er bare forundret over at nogen kunne finde på at bruge Tiktok.
    Det er bogstaveligt talt et cyber våben fra Kina, som de aktivt bruger til at påvirke dem.
    Hvilket er blevet bevist uttalige gange.

  6. Synes det er sejt at datteren at komme ud med dette.

    Begynder at spekulere over hvor nemt det er at få juridisk kønskifte og hvor nemt det er at få fjenet igen. Burde man ikke spørge de nærmest pårørende om person er [indsæt køn] før det skiftes?

  7. Alternative_Error414 on

    Den der MOD der fjernede mit opslag for nogle dage siden, fordi jeg kaldte ibbi-Pippi for en mand, der var igang med en “kunstinstalation”…. Hvor er du..???

  8. Fint indspark. Jeg har aldrig kunnet udstå ham. Det er ikke blevet bedre efter datterens kommentarer.