The double standard is on sale again

https://i.redd.it/pjss4ai8d1qd1.jpeg

Posted by rodnasscavok

5 Comments

  1. A képmutatás a politika egyik szakmai velejárója. A kognitív disszonancia pedig a szavazókban oldja fel képmutatás ellentmondásait.

  2. félrehasznált meme, és kettős mérce alkalmazása a kettős mércéről való panaszkodás közben

    jut eszembe: már 2 óra eltelt a napból, de még senki nem számolt be róla, mit csinál ma Magyar Péter! mi történik a subbal???

  3. nemadommegazemailem on

    Szerintem van különbség, még Magyar Péter az árvíz ellen próbál tenni addig a Fideszesek csak kimennek oda pózolni, de persze Magyar Péter se szent de jelenleg csak neki van esélye a Fidesz ellen ezért megkéne próbálni.

  4. Hát nekem Ăşgy tűnik, hogy vastagon fostak a kormánypárt oldalán az árvĂ­zre kommunkiáciĂł, mozgosĂ­tás Ă©s a lakosság felkĂ©szĂ­tĂ©se terĂ©n mĂ­g MP be nem röffentette a tĂ©mát. Ofc valami lett volna, de a Tisza Ă©bredt elsĹ‘kĂ©nt. JavĂ­tsatok ki, ha tĂ©vedek, de elfĂ©rt volna pár reklám a mĂ©diában – ha már migránsos sorosos háborĂşs riogatásra van cash, hogy srácok kĂ©szĂĽljetek, jelentkezzetek önkĂ©ntesnek itt Ă©s itt. De nyilván ezt nem lehet megtenni mert hát nincs szĂĽksĂ©g önkĂ©ntesre, nem kell wc papĂ­r Ă©s kĂ©zmosĂł adományba mert itt minden fasza.