Number of Starbucks branches in Europe.

https://i.redd.it/0np63csedypd1.jpeg

Posted by Gemascus01

17 Comments

  1. Working-Yesterday186 on

    to ti dodje ko mcdonalds u bosni, nema kaj tam radit jednostavno, drugacija kultura. Mi ne pijemo kavu s noge

  2. Obvious-Education644 on

    Probali su, imali su i razgovore za posao i onda odustali, ne vjerujem da će ikad doći

  3. Na kurac mi ide kaj se nezna nacrtat Hrvatska na tim mapama… cim vidim kako su države krivo nacrtane/označene smatram da bilo koji podatci su pogrešni i napravljeni preko kurca kao i države.

  4. larini_vjetrovi on

    Probao par vrsta i ok je to, ali isto tako daleko od toga da se nazove kavom. To je više ukusni napitak s okusom kave, jedno 5-6 sirupa i zaslađivača i na kraju dragi Bog zna koliko šećera. Na kraju dobiješ nešto što je kombinacija mlijeka, kave, šećera, karamele, čokolade, vanilije…

    Nu da se razumijemo, što se tiče samoga okusa lijepo je, ali ako se ide u potrazi za kavom kao samom kavom taj će se razočarati.

    Kod nas to ne bi uspjelo jer mi imamo tu tradiciju da se sjedne i lagano pijucka kava, dok zemlje kao što su SAD, Njemačka, Švicarska, Španjolska i dosta ostalih živi užurbane živote pa im lakše bude naručiti i šibati dalje. To je na kraju i cijeli koncept starbucksa. Je da oni imaju mjesto za sjesti, ali njihov koncept je bio cofee to go.

  5. TheWiseMorpheous on

    Fakat nam ne treba, imamo i previše mjesta gdje se može popiti vrhunska kave i to puno bolja od ove.

    Suludo je da uvozimo nešto što je lošije od onoga što već imamo.

  6. Super neka tako i ostane, probao jednom to smeće od “kave” i nikad više. Ne razumijem kako ti retardirani Ameri mogu to piti.