Hmm…

https://i.redd.it/hp1dweyo1ypd1.jpeg

Posted by adys172006

38 Comments

  1. Židé, woke agenda, kulturní marxisti, imigranti žeroucí domácí mazlíčky… Chudák pan oranžový, oni ho všichni tak nenávidí! Hrůza! /s

  2. Doporucuju precist i clanek, protoze zavadejici titulky hranicici s cilenou lzi uz jsou na novinkach uplny standard.

  3. Titulek převzatý z reuters je pičovina no. Samozřejmě je ten kontext jiný, ačkoli bych se u trumpa nedivil ani antisemitským kecům.

  4. KarmaStrikesThrice on

    Ja jsem vcera v radiu poslouchal ceskou debatu o americkych prezidentskych volbach, a zjistil jsem neuveritelnou vec. Pry kdyz jdou americani k volbam, nemusi ukazovat obcanku ani zadnou jinou identifikaci (protoze identita je v americe chranena az do doby kdy jedinec spacha zlocin nebo je podezrely, jinak je tam nepripustne po komkoli pozadovat identifikaci), nikde neni seznam mistnich obyvatel kteri maji pravo volit, proste lidi napochoduji do volebnich mistnosti a odvoli, a komise si muze vybrat jestli lidi bez ID necha odvolit (jakoze vetsinou necha). Proto uz mi davaji smysl ty poznamky trumpa ze demokrate budou s autobusy svazet pristehovalce do volebnich mistnosti prestoze nemaji pravo volit, a taky trumpovy stiznosti na legitimitu minulych voleb ktere vyhral biden, protoze trump ve dvou klicovych statech prohral o par tisic hlasu a rika se ze se nektere hlasy “ztratily” a ze pro bidena volili lide co vubec nemeli pravo volit. Navic se u nich voli elektronicky bez fyzickych papirovych hlasovacich listku, a take mnohokrat vznikaly namitky na manipulovani voleb pomoci hackerstvi. Americani se povazuji za vzor demokracie, ale tohle mi rozum nebere, doufam ze u nas to nikdy nenastane a budeme vzdycky volit osobne, tajne a s obcankou…

  5. Jen se chci zeptat. Trump je samozřejmě neřízená střela. Ale fakt si myslíte, že další loutka v podobě Kamalky něco vyřeší? Vždyť je to až okatě trapný, jak je to jen loutka dopovaná frázema. Asi bych radši dementa co dokáže zbořit svět než pipinu co se jen tváří a papouškuje co jí kdo napíše.

  6. Trump je nejvíc proizraelský prezident za posledních X let

    Řekl “Jewish Americans”. Takže mluví především o Američanech.

    Mainstreamová média zase žerou hovno

  7. Trump: “Jestli prohraju, tak mě nepochopitelně volilo málo Židů.”;

    Titulek Novinek: “Trump řekl, že jestli prohraje, můžou za to Židé!” 🤔🤔🤔

  8. Mezitím článek na APnews: “Trump vows to be ‘best friend’ to Jewish Americans, as allegations of ally’s antisemitism surface.” – ještě podotknout že za Trumpem stojí Izraelská a Americká vlajka.

    Chápu jak to Novinky myslí a potřebujou křiklavý nadpis, ale asi si z té momentální situace vyvozují trochu závěry, ne?

  9. Tvl lepší dezinfo titulek aby člověk pohledal. Ale chápu že pro některé lidi tady včetně OP je to jen voda na jejich mlýn.

  10. Jasné, všímám si že v posledních měsících je zas in dávat židům za vinu všechno zlo světa s výmluvou “a-a-ale já nejsem nácek, já jsem proti zionismu! (*meanwhile nejspíš kontext: mf napadl taxikáře půl světa od Izraeli co tam nikdy nevkročil)*!” ale tohle? Co dál? Necháme zrušit pár poválečných památníků oranžová hlavo?

    No, ačkoliv, kdyby fakt dokázala tahle menšina zařídit že prohraje, tak by si asi slušná část USA i světa vydechla, takže hej, s chutí do toho.

  11. Difficult_Comment_30 on

    Stačí si to celé přečíst. To co Trump řekl. Ono to tak úplně není, ale Novinky klasicky nezklamou

  12. Já nevím proč si lidí nepustí celý ten proslov

    https://youtu.be/TezaShAib24?si=Gyn5UURQjO-t9CIo&t=2253

    Je na anti semitistické konferenci, proč by tam vytahoval “židi špatní”? Je to debil, ale ne až takový.

    40 minut mluví o tom jak je nevjětší podporovatel israele, narozdíl od demokratů a potom řekl “pokud prohraju s 40%, tak to bude z velké části i vaše vina, jelikož volíte demokraty kteří nesnáší/nedodporujou Izrael a pak si začal dělat prdel s politika co je podporovatel palestiny.

    Je to jako by Obama přišel na Juneteen oslavu a řekl “kreténi, já stojím za vaším zájmem, ti druzí ne. Jděte mě volit, nebo zase budete zbírat bavlnu”. Ne doslova, ale ve stejném duchu.

  13. IWillDevourYourToes on

    Čeští pravičáci předstírající, že Trump je úplně normální člověk a jenom my jsme přecitlivělí woke libtardi za 3…2…1

  14. Ivanka je židovka (vírou, ne etnicky), a Trump jednoznačně Izrael podporuje.

    Řekl bych že Novinky zase vyplodili titulek co kompletně popírá obsah článku, a to to ani nemusím číst.

  15. Sweaty-Exercise-2151 on

    Je to tlustej šašek…ale s tou bezdětnou kočičí dámou ji vystihk pěkně, to mu musím uznat