11 Comments

  1. Potential_Danger_590 on

    Ioi, cum se sparg visele înainte de alegeri, cum își dau ei la gioaleee, unul mai tare ca altul.

    Și cei doi ciumpalaci (PSD and PNL) se uită și se bucură.

  2. Cum este posibil sa vezi prietenii cum se ceartă ca la ușă cortului, prieteni, camarazi care luptau împreună împotriva caracatiței corupției, pentru meritocrație, a mafiei lemnului, a mafiei din imobiliare, împotriva PSD-PNL? În ce timp alternativ trăim, nu pot sa cred și plâng când văd cum se ceartă useristii cu reperistii pentru nimicuri electorale, când prietenul de ieri a devenit dușmanul de moarte de azi, când se acuza unii pe alții de postaceala, ți se rupe sufletul și îți vine să pleci din țară, să mergi unde vezi cu ochii.

    Parca asistăm la războiul troian și Elena este mărul discordiei, mereu trebuie sa fie o femeie care întărâte frații, să bage zâzanie in familie.

  3. Ma bucur ca liderii USR aleg sa nu mai ignore REPER-ul la acest alegeri. REPER e doar o creatie a PSD/PNL menita sa rupa voturi de la USR. Toata campania lor de la europarlamentare s-a bazat pe atacuri la adresa USR (o parte din ele pe bune, cazul lui Botos), nimic altceva.

    REPER nu mai e un partid nou care sa merite o sansa, au avut sansa lor la europarlamentare. Intre timp nu au schimbat absolut nimic. E acelasi partid invizibil care apare doar inainte de alegeri. Sper ca oamenii de buna credinta sa nu-si mai ia teapa cu ei inca odata.

  4. Drula nu s-a lasat de politica ? Dc mai mai pierde timpul ? A avut prilejul sa zica ceva si a tacut malc….lasa-ne Drula in durerea noastra.. vom numara noi oulele lui Reper cu atentie, stai linistit