Telemarketing company still hired by the S-lottery

https://omni.se/telemarketingbolag-fortsatt-anlitat-av-s-lotteriet/a/0VLpKB

Posted by FlowersPaintings

4 Comments

  1. FlowersPaintings on

    [**Telemarketingbolag fortsatt anlitat av S-lotteriet**](https://omni.se/telemarketingbolag-fortsatt-anlitat-av-s-lotteriet/a/0VLpKB)

    >**Socialdemokraternas lotteriföretag Kombispel fortsätter använda ett externt telemarketingbolag för lotteriets kundtjänst.** Det rapporterar TV4 Nyheterna.
    >
    >Detta **trots att partisekreteraren Tobias Baudin i fredags sa att man inte skulle använda telemarketingbolag i fortsättningen** med anledning av DN:s avslöjande om att lotter har sålts med ohederliga metoder till äldre.
    >
    >”Det stämmer att vårt kundservicesamarbete med Kombispel är oförändrat”, skriver telemarketingbolagets vd i ett mejl till kanalen.
    >
    >**Flera personer som arbetat på kundtjänsten som TV4 varit i kontakt med vittnar om att ohederliga metoder även förekommer där.** Bland annat Malou Mattsson som säger att man **skulle övertala personer som kände sig lurade att behålla sina lottprenumerationer.**
    >
    >– Vi fick inte släppa kunden, säger hon.

    Här är även TV4a’s artikel

    [TV4 – S-ägda Kombispel fortsätter med externt telemarketingbolag](https://www.tv4.se/artikel/19IFJFVUl1yDIxhc9vReoI/s-aegda-kombispel-fortsaetter-med-externt-telemarketingbolag)

  2. Är väl inte så konstigt för uppenbarligen är dom duktiga på det dom var inhyra av sossarna för att göra – lura på dementa gamlingar lotter som dom inte ville ha.

  3. Lögnare och Hycklare det är exakt vad sossarna är. Makten framför allt och ”Demokratin ska beskyddas”

    Det kan ju bara sossarna göra genom Bedrägerier tydligen…