Weren’t these the ones that used to cost like SEK 50+ before?

https://i.redd.it/g7xt0qjlp7nd1.jpeg

Posted by SnalleBoi

16 Comments

  1. Rare-Development-298 on

    USA versionen kostade uppemot 100kr förra året, detta är EU versionen, dvs mycket billigare att köpa in då man inte behöver flyga det från USA

  2. Ja, och det här är väl de femtioelfte inlägget som ställer samma fråga?

    Tänka sig att populära saker som sedan tappar sin “hype” faller i pris! Man kan ju nästan tro att efterfrÃ¥gan pÃ¥verkar priset.

  3. Jo. För tre kronor tycker jag man kan köpa några med gott samvete eftersom affärerna som valde att stötta Logan Pauls idiotier nästan garanterat går back. Kan inte tänka mig att Prime sålde till affärer för under tre kronor flaskan.

    Dom smakar helt ok för 3 kronor, hade företaget letts av någon som mentalt blivit äldre än 14 år hade dom säkert kunnat hålla sig kvar på marknaden. Nu verkar det vara en tidsfråga tills dom konkar.

  4. Fick en sådan röd på gymmet när jag var där på alla hjärtansdag. Den smakar så starkt att man hade behövt betala mig 50kr för att dricka en.

  5. Prime startade stort, nu blir dom ägda och det är inte bara dålig försäljning som har skapat detta

  6. Aldrig druckit någon Prime, men finns det någon av dom som smakar vanlig energidryck? (redbull)

    Klockrent groggvirke om dom går för 3kr!

  7. Tror detta är en annan variant. Har för mig att det först kom en som kostade typ 80-90 spänn, sedan kom en annan variant som var billigare, typ det som står på bilden för ca 30.

    Source: googlade när jag skrattade gott åt priset för någon månad sedan