Today’s dilemma: Tell the phobic housemate that spiderboii has taken over the champagne corks, or let her find out for herself.

https://i.redd.it/ye3eglerq6md1.jpeg

Posted by OldButBaldGuy

8 Comments

  1. bushmillsNbitches on

    bra tillfälle att slänga korkarna då jag inte tycker det är mycket att spara på och framförallt inte ha framme så de syns i någon burk/vas.

  2. Om hon har en faktisk fobi hon kämpar med är du ju ett himla rövhål om du ens funderar på att låta henne traumatiseras.

  3. Jag fattar inte varför folk tycker det är fel att spara korkar? Det är ingenting jag gör men det är väl inte mer udda än några stenar, en tavla, eller att ha blommor inomhus? Det är inte lika vanligt men ¯\_(ツ)_/¯

    Finns det en risk att hon stoppar handen i den utan att titta ner hade jag definitivt berättat det, samma sak om det kan vara så att hon inte märker det fören nästa champagne stund. Om hon 00:10 på nyår mitt i firandet ser det blir väl det inge bra. Jag hade inte varit bekväm med att göra rent det och sen låtsas som ingenting, och jag hade inte varit bekväm med om någon annan gjorde rent det utan min vetskap men sen berättade det något år senare.

  4. Avlägsna den och dammsug bort allt nät och börja sätta lock på samlingarna. Skräm inte din sambo!