Russian bastards

https://i.redd.it/3ndt88byl1ld1.jpeg

Posted by Rhaj-no1992

16 Comments

  1. Det är alltid alla andras fel. Politikerna som tog besluten är helt oskyldiga. Hade det inte vart för den där rackarns Putler så hade forskarna och läkarna räddat pensionen och vinsterna hade bara flugit in!

  2. Det är väldigt tacksamt att skylla allt på Ryssland. För inte länge sedan skyllde man alla IT-haverier på Ryssland, sedan visade det sig det var gammalt hederligt klanteri.

  3. Kom just från en annan post om samma ämne och där var det (precis som här) också massa folk med konton från i år som alla sa att politikerna skyller ifrån sig.

  4. LuckyTEXAS1Stars on

    Fyller landet med folk som inte bryr sig om Sverige och svenskar så blir detta resultatet. Utländsk makt såsom Ryssland, Iran eller vilket annat land som helst kan få ortengrabbar att bomba och skjuta.

  5. Pinsamt att ryssen kan rekrytera kriminella i utlandet (Sverige) men polisen kan inte skicka dom till en fängelsehåla. 

  6. Om ngn begår brott på beställning av främmande makt -> livstid för landsförräderi, fängelseplats i Rumänien.

    Borde inte vara svårare än så?

  7. knappast nytt då ryssarna har gett benådning gentemot att strida I ukraina sen början av kriget

  8. Nytt fenomen vet jag inte om man kan kalla det? Tidigare i år har ju Iran anlitat någon kriminell snorunge att utföra ett attentat mot Israels ambassad i Stockholm. Säkert fler länder som vill utnyttja gängsnorungarnas kompetens. Verkar va eftertraktade.

    Hoppas gäng-snorungarna inte stämplar samtidigt och lyfter a-kassa när de fått jobb av främmande makt. Det är ju kriminellt

  9. Betala mer, ge dem Moncler jackor och skicka dem på uppdrag i Oymyakon utan retur.