“In 2.5 years, decades of changes have taken place at MÁV and Volán”, do you think so?

https://i.redd.it/s3aadgz1p9jd1.png

Posted by apamtyukja

29 Comments

  1. 2,5 év alatt sikerült annyira szétbarmolni és lerohasztani az egészet, hogy az hihetetlen… ilyen leépülés normál esetben eltartott volna egy évtizedig.

  2. 33 éves vagyok, van jogsim, de sosem vezettem. Mindenhova tömegközlekedek.

    Lófaszt változott bármi is. Ami állandó, azok a késések és járatritkítások. (Most is vonaton ülök, ez csak 8 percet késik. LOL)

  3. AcrobaticKitten on

    A pályaállapot romlást tekintve ez teljesen igaz a MÁV-ra, egy évtized romlását csinálták meg 2,5 év alatt, minden tele van lassújellel

    Kriminális ami ott pálya karbantartás címen megy
    Pontosabban hogy nem megy

  4. A legnagyobb eredményetek az kétségkívül a MÁV azon innovációja, hogy az ezt felügyelő miniszter azt tanácsolja a parasztnak, hogy nagy melegben/hidegben váltsd fel a kötött-pályát a buszra, ez elég egyedülálló újítás, mint az urban legend a kenyér hiánya esetében fellépő kalácsevés ajánlása.

  5. Vettem helyközi buszjegyet online. MÁV appon, mert pár napja csak ott lehet már. (Gyönyorű gingerbreades android felülete van. 2006-ban még korszerűnek számított.) Hiba volt. Nem érvényesnek találta a gép az ajtónál. Meg kellett vennem készpénzzel a sofőrnél. És a MÁV app szerint nem visszatéríthető a jegyem, pedig látszódik, hogy nem használtam fel, és nem vesztette érvényét. Most mit csináljak. Megvan a készpénzes jegy, az autóbusz rendszáma, az utazás ideje… Megpróbálom a MÁVnál bejelenteni és külön kérni a visszatérítést. Szóval M.O. 2024, marad a készpénzes buszos utazás. Grat. Köszifidesz. Ezt is.

  6. GregWhite1974 on

    Oké, oké. Mindenki váltson buszra, megy majd 150%-os kihasználtsággal, fékezett karbantartással, ki mit tippel meddig? És ha a buszokat sem lesz már pénz kiállítani, na akkor mi lesz a következő jolly joker?

  7. Lazar eddigi intezkedesei alapjan szerintem kizarolag azert tette ot a MAV-hoz a Fidesz, hogy a vasutat is annyira kivereztessek mint az oktatast es an egeszsegugyet. Levigye eppenhogy klinikai halal elotti szintre es minden forrast megvonjon, minden mozdithato penzt kilapatoljon es minden vonalat beszuntessen. Megszorult a koltsegvetes, tultoltak a lopast de annyira, hogy most mindenhonnan el kell vonni amit lehet, mert csak igy kerulheto el hogy a NER buntarsak ne boritsanak es kiehezett kutyak modjara felfaljak a gazdit. TISZA is itt liheg mar a nyakukban, konkretan lassan egy kezukon meg tudjak szamolni hany szazalekkal vannak csak mogottuk es hol van meg 2026…

  8. Ok-Bedroom7233 on

    Mint egy családtag akinek van hozzátartozója a MÁV-nál és a volánnál csak annyit tudok mondani hogy inkább vissza fejlődés és szenvedés volt amit elértek. Semmilyen előrehaladás.

  9. Durumbuzafeju on

    Én elmúltam negyven is már, de olyanra nem emlékszem, hogy fapofával bejelentették volna, hogy nyáron inkább senki se utazzon vonaton, mert már el se bírják őket indítani. Szóval ja, tényleg évtizedek óta nem volt ilyen.

  10. Jhojj ezek a CEO szovegek. De szeretnek egyszer en is az lenni … ennek a lezullesztesevel is mi a cel? Milyen privat szektor lesz helyette? Mint a korhazaknal? Mi? Van sajnos par fides vak kollegam, ezt mantrazzak orbi tuggya mit csinal. Amikor kerdem nah mit akkor mondjak hat most mondtak hogy csak o tudja. Mondom te allat es ezt te honnan tudod xddd

  11. Substantial-Ad-8075 on

    Lázár kurvajó a káosz generálásban mint főg@ci aki élvezi hogy szidják. Lásd építőipar ugyanitt. Egy receptet nyom mindenhol: belenget egy tobb éves/évtizedes jó sok csilliárdos tervet amit sokáig tart kidolgozni/átszervez/kirúg. Hátha így nem tűnik fel senkinek hogy az elmúlt évben is csak szarabb lett minden.

  12. Sir-Tiburtius on

    A dilettáns seggnyaló káderek bére 2,5 év alatt 10 évnyi béremelést ugrott felfelé.
    Így gondolta.

  13. Akkor lenne egy kihívásom a régi és új főnök uraknak:
    Kihívás MÁV igazgatóknak:
    – Érjen el egy délelőtt induló ferihegyi repülőgép járatot a MÁV és BKV járatait igénybevéve Ózdról.
    – Kizárólag a vonatokon vásárolható élelmiszereket fogyaszthat
    – Kizárólag másodosztályú vagonokban utazhat.
    – Kizárólag a MÁV járatokon/állomásokon rendelkezésre álló WC-ket hadználhatja.
    – Kizárólag jegypénztárban vásárolt jeggyel utazhat

    Sok sikert kívánok.

  14. Ha eredmény, hogy nemsokára sok vasútállomás egy bazár lesz… vagy nerfidesznyik álomingatlan…

    Lezüllesztették a MÁV működését! Ezt nevezik fejlesztésnek?!

    Szakértelem nem kell, csak nerfidesznyik lojalitás!

  15. Soha sem voltál egy közülük, ők a családjukért becsületesen dolgozó magyar emberek, te pedig egy köztörvényes bűnbanda egyik katonája vagy!