Who are you whistling at?! AND?!



https://v.redd.it/s8w2l3vja7jd1

Posted by redzy1337

30 Comments

  1. KeepEmComming2 on

    Ajde izazivam sve muške ovdje da se tak probaju drugom liku unjest u facu i srat javite kak je prošlo.

  2. Žena glupača. Nemam pojma što to ovaj drugi glupan radi, ali ona je glupa ko kurac jer se stavlja u poziciju gdje joj lik može odvaliti šamarčinu od koje će ona završiti na podu u stavu ranjene srne. Onda će poslije biti kukanja o zlostavljanju žena, a ona mu se doslovno unosi u facu i želi se pokačiti. Koji kurac?

  3. gentblaugrana93 on

    Ženska je iritantna al generalno se slažem da je debilno zviždati ekipi na pola utakmice. Ko navijač si tu da bodriš ekipu dok traje utakmica. Kad završi onda seri. Ne znam što ljudi misle da će postići ako zvižde u pola utakmice. Najčešće to stvara i kontraefekt pa bude još i gore.

  4. Neka in je rekla, ja šugavi istok zaobilazin godinama, za svoje mentalno zdravlje. Količina pametovanja i pljuvanja po svima pa makar to bilo dite od 16 je neizdržljiva za svaku normalnu osobu

  5. Hrvatska je bila kako-tako kulturna zemlja dok je košarka bila popularna.

    Otkako je nogomet preuzeo sve, vratili smo se u kameno doba.

  6. JollyFatPanda125 on

    Svaka bi ju majka za snahu htjela… Šlapa najobičnija! Nije naišla na baju koji će ju resetirati na tvorničke postavke… Al dobro, mlada je.. Ima vremena.

  7. Brate ja bi joj umra u facu od smija, pa da kome zviždiš, igračima tuko glupa kome ću, nisan ja falija 9 zicera, ispa iz Europe i klub bacija financijski na kolina bahahaha

  8. Vjerojatno zena misli da smo pobijedili 1:0. Nije stigla u isto vrijeme gledati tekmu i Instagram. Jbg dešava se.