According to András Cser-Palkovics, the government has put Paks nurseries, kindergartens and social institutions in danger

https://444.hu/2024/08/14/cser-palkovics-andras-szerint-a-kormany-veszelybe-sodorta-a-paksi-bolcsodeket-ovodakat-es-szocialis-intezmenyeket

Posted by Lifeorsomethingelse

7 Comments

  1. Lifeorsomethingelse on

    >„Semmilyen kormányzati intézkedéssel nem tudok egyetérteni, mely szinte egyik napról a másikra, egy költségvetési év közben, előzetes egyeztetés, konzultáció nélkül, egyoldalúan von el forrásokat egy vagy több önkormányzattól.”

    >„Ez egy település működőképességét teheti kockára. Olyan alapvető szolgáltatásokat veszélyeztethet, mint például a bölcsőde, óvoda, szociális intézmények. Ezeket ugyanis ma már elsősorban nem az állami támogatásból, hanem az iparűzési adóból működtetik az önkormányzatok”

  2. Wild_Lifeguard4542 on

    Napasztmek, András-András, de szép budget fölött diszponálsz, kár lenne, ha valaki véletlenül elvonná.

  3. lőjjetek agyon, de az egyik kedvenc fideszes politikus. alig hallottam migránsozni, sorosozni, brüsszelezni… de több ízben hallottam tőle kritikát a kormányzatra és tevékenységére vonatkozóan.

  4. Annyira felháborodott már hogy a fideszből is kilépjen vagy azért mindennek van határa.? Lépjen ki a fidesz a kormánykoalícióból, nosza adj be egy indítványt..
    *Ásít…*

  5. Used_Tale9203 on

    Azt hiszem, megvan az első kiugró Fidesz-Tisza vonalon… Ez egy viszonylag normális arc, a hasonlók követhetnék.