10 Comments

  1. CautiousExpression74 on

    Dacă noi o ducem mai bine sunt absolut necesare măririle lor de salarii. Ah, stai!

  2. Pai stati ma putini ca ziceau ca nu toti din administratia publica au salarii mari… doar sefii si sefutii.

  3. desi castig binisor peste 7k, as lasa oricand postul meu de sclav la corporatie pentru 7k la stat

  4. Fickle-Salamander-62 on

    Să nu ne ducem după fentă.
    Să ni se spună care este salariul maxim și câte persoane îl obțin și care este salariul minim și câte persoane îl obțin.Și abia apoi putem concluziona.
    Al doilea aspect ține de coșul zilnic și de cât de mult acoperă acest salariu mediu coșul.
    Vom vedea că este o sumă decentă dar totuși mică în comparație cu UE și cu prețurile bunurilor și serviciilor din Ro, care pe alocuri sunt mai mari decât în UE.
    Dacă noi la privat acceptăm salarii mici este fix problema noastră.
    Repet, nu salariile bugetarilor sunt mari, în general vorbind, ci cele din privat sunt foarte mici, plus pensiile obișnuite evident.

  5. daguerrotype_type on

    Salariul mediu in general a crescut cu 15% in ultimul an. Nu-i nimic special si m-am cam saturat de provocarile basiste de genul.

    Nu v-ati plictisit?

  6. Includeti si sporurile de handicapati. Cei care se angajeaza la stat si sunt mai smecheri isi aleg posturile in functie de sporuri, nu de salariul net.

  7. Cine se duce in raport va dedea un *

    Acel * te trimite in precizarile metodologice care zic asa .

    Informaţiile referitoare la „sectorul bugetar” trebuie utilizate cu atenție, deoarece datele se referă la statisticile din activităţile economice (agregate după activitatea omogenă) conform CAEN Rev.2 de administraţie publică, învăţământ, sănătate şi asistenţă socială (inclusiv sector privat pentru învăţământ – cca. 3,2%, respectiv sănătate şi asistenţă socială – cca. 11,7%), exclusiv forţele armate şi personalul asimilat (Ministerul Apărării Naționale, Ministerul Afacerilor Interne, Serviciul Român de Informații etc.). Aceste statistici nu țin cont de forma de finanţare, scopul lor fiind cel de furnizare de informaţii pe activităţi economice conform CAEN Rev.2.