As the title, discovered that Pepsodent has tubes that prevent you from getting the last of the toothpaste out by having a spike in the nozzle that blocks the ability to squeeze out the last. Is there a similar function in other packaging in Sweden?

https://i.redd.it/ioy1xa0m26id1.jpeg

Posted by Esset_89

11 Comments

  1. Foreign_Helicopter_4 on

    Känns som att det finns en anledning till varför den har sån, men den överväger nog inte förlusten som konsumenterna får av det som ej går att få ut.

    Borde granskas

  2. Måste väl logiskt sett finnas en annan förklaring än “vi vill stoppa kunden från att använda 1msk av produkten vi redan producerat och de redan betalat för”.

    Inte som att de tjänar mer eller mindre om din tandkräm hamnar i din mun eller papperskorg.

  3. Felix och Auras små majonäsburkar i plast. Säkert 4 matskedar som alltid blir kvar. Och de är dessutom fyldda med massa luftbubblor så man får mindre majjo än vad man tror

  4. Är mycket intresserad av hudvård och klipper ALLTID upp förpackningarna/tuberna och kletar över i en liten burk. Brukar bli flera dagars ”extra” användning av en produkt på det sättet.

  5. fuckforcedsignup on

    Lite specifikt men jag använder en produkt heter K18 molecular repair mask, skitbra hårvård produkt. Men det är såååååå jävla dyrt (700-900kr/150ml), ock förpackning alltid har en bit extra kvar när man skär upp den. Det är väl värt att köpa K18 men come the fuck on, jag vill ha som jag betalde för.

    *”Men du kan ju köpa billag-”* käftet. Jag har 4C-typ hår och det är redan svårt att hitta bra produkter i Sverige som jag vet att jag kan köpa lättare och konsekvent (finns ett bättre ordval). Om kag vill ha ”bra hår” då måste jag betala. Det här investering suger men 🤷🏾‍♀️ 

    (Ska prova olaplex snart igen iaf, kanske det funkar bättre)