Nikad do sega ne sum narachuval od AliExpress, devojkami pred nekolko dena mi pokasha neshto shto i se svigjase i ja go najdov po AliExpress pa sakav da go naracham da ja zadvadam so toa, go barav niz mkd nikade ne go najdov, eve shto e slika ke ostavam za slucajno ako nekoj znae kaj vo Skopje ima takva chasa!

How long have you been waiting to order from AliExpress? Dali ako denes ja naracham do kraj na godinava barem ke mi stigne??

Deka ako ja nema vo Mkd chasava ili nekoi drugi vakvi chasi so cvetovi vnatre, ke narachuvam po AliExpres

Inache svigja baby blue flower color!

https://www.reddit.com/gallery/1e8nfsc

Posted by GotchYaBitchhhh

7 Comments

  1. Од Февруари наваму, рок на испорака од Алиекспрес е 4 месеци…

  2. Не можам јас да гарантирам дали ќе стаса, досега барем за мене се што сум нарачал стасало

  3. Puzzleheaded-Ebb-135 on

    за стигнување ќе ти стигне, е сега за колку време – некогаш ми стигале за 1 месец, некад за 4 – ги држеле на царина преееењеедолго време (месеци).

    Е сега немам никогаш вака кршливо нешто порачувано така да не знам ни во која состојба би ти стигнало. Ако е евтино порачај, ќе ти стигне, а и мислам шансата да стигне искршено е мала, барем вала од блиски што порачувале кршливи работи до сега им стигнувале добри.

  4. Mene mi se slucilo da ne stigne vo rokot i da prijavam za refund i mi bil daden refund bez nikakvi problemi. Isto i za osteten proizvod. Taka da slobodno poracuvaj, ako nesto ne stasa kako sto treba vrakjaat pari. E sega, za rok na isporaka…. nikoj ne moze da ti kaze

  5. pavementchild on

    Сеа у Србија ќе има најголем магацин на алија ќе биде два дена пратка.

  6. LivingInMyMind4Free on

    6 нарачки, ни една нема стигнато иако датата беше почеток на Јули…

  7. Ссите нарачки до сега ми имат стигнато.. Последната ми стигна пред неколку дена некои си 30-35 дена од датум на нарачка. Секој со своите искуства.