Robert Fico and Peter Pellegrini talk about hatred towards their voters. President Zuzana Čaputová warns against hatred regardless of political opinions. https://dennikn.sk/3935548/fico-vini-volicov-korcoka-z-nenavisti-sam-nadava-oponentom-do-prasiat/?ref=tit1

https://i.redd.it/9ud0n882zutc1.jpeg

Posted by Desperate_Green6838

12 Comments

  1. randomonetwo34567890 on

    Samozrejme, ludia ako ten chalan, co nadaval mlademu Kalimu mu krasne pomahaju, aby mohol hrat ublizeneho.

  2. Equivalent-Print2027 on

    To uz je fakt tak oblbnuty a prepity ze tomu aj sam veri alebo znova hra na svoju jeblu volicsku zakladnu. Neviem sa rozhodnut

  3. Zomrela žena nejakého Eštokovho poradcu, zatial to vyzerá tak, že spadla do bazéna a rozbila si hlavu… vec, ktorá sa môže stať úplne hocikomu… ale fejsbuky už majú jasno a uzavreli to ako vraždu, že toto chcela Čaputová, je to prvá obeť pomsty, treba to zaraziť v zárodku, potrestať sfetovaných liberálov, ktorí sa nezastavia ani pred vraždou.. alebo to spravil rovno Matovič.

  4. Asi si po nedávnom fiasku, kde preukázali Smerohlasáci neznalosť ústavy ju aj konečne ceú prečítali a natrafili na článok 32:

    Občania majú právo postaviť sa na odpor proti každému, kto by odstraňoval demokratický poriadok základných ľudských práv a slobôd uvedených v tejto ústave, ak činnosť ústavných orgánov a účinné použitie zákonných prostriedkov sú znemožnené.

  5. Relative-cool-5050 on

    Slušný politik sa nemá čoho báť. Ale fico by sa mal dobre obliecť keď niekde ide aby neprechladol.

  6. Dismal_Remote_7825 on

    Je to asi také, ako keď znásilňujúci páchateľ hovorí pokojne obeti, “nemetaj sa toľko, neviem ti ho potom strčiť dnu”. Hodné premiéra a aj prezidenta nie?

  7. CoatStandard2068 on

    Zmrd, ak toto povie, tak ocakavajme ze niekto z ich kruhov je nepohodlny a chystaju sa ho odstranit a hodit to na opoziciu..