Aftonbladet: Anton came home to a completely destroyed apartment: “A damn hell”

https://www.aftonbladet.se/minekonomi/a/albKBd/anton-32-hyrde-ut-sin-lagenhet-kom-hem-till-mardromssituation

Posted by BehindAnElephant

13 Comments

  1. BehindAnElephant on

    Tldr: Anton hade studerat i andra länder, skulle koppla av med en två veckors semester där han blev rånad och kommer hem till en förstörd lägenhet som hyresgästen förstört.

  2. BehindAnElephant on

    Han har haft en par redigt träliga händelser hända på kort tid. Händelser som tar tid att reda upp. Hopplösheten jag hade känt skulle vara på självmordsnivå. Jag lider med honom.

  3. bjartrfjolnir on

    Nästan en bedrift att trasha en lägenhet så mycket på så kort tid.

  4. Han (eller Någon) borde köra igång en crowdfunding så han kan få ordning på skiten. Herrejävlar vilken ångest (särskilt när man bara vill vila upp sig efter en nära-döden-upplevelse).

  5. Nästa gång som jag knorrar över höga kostnader för räntor och el så ska jag tänka på Anton istället. Lider fan med honom.

  6. TurboSpermWhale on

    > Colombia för att ha lite avkopplande semester. 

    Haha, vem fan åker till Colombia för ”avkopplande semester”? 

    Det är ett jävligt vackert och varierat land med väldigt trevliga människor, men det finns ingen som åker dit för ”avkoppling”.    

    Det finns typ fyra anledningar till att man reser till Colombia:   

    1.Skönhetsoperationer/stamcellsinjektioner,  

    2. Kokain,  

    3. Köpa sex,  

    4. Vandra i helt orörda delar av Amazonas. 

    Och du kommer troligtvis att bli kniv- eller  pistolrånad oavsett vilken anledning du åker dit för.

  7. Han var på språkkurs i Colombia och jobbade med FN-projekt genom Sydamerika tex så var han i Chile under skogsbranden. Hjälp gärna till och samla in för det är sån jävla byråkrati och saker måste undan fort för att inte skada fastigheten ännu mer. Polis och jurist inkopplad. Här är länken till insamling: https://www.gofundme.com/f/antons-lagenhet-totalforstord

  8. LordofNarwhals on

    Ja jävlar. Efter bara ett år så är det fan likvärdigt med några av de värre exemplen på /r/NeckbeardNests

  9. magicmike659 on

    Därför är det viktigt med bakgrundskontroller exempelvis info från tidigare hyresvärder. Annars riskerar man att hyra ut till någon som är missbrukare eller som är psykiskt sjuk.

    Har ingen personlig erfarenhet av uthyrning men några bekanta till min mormor hyrde ut ett hus där el och vatten ingick. Blev en jävligt dyr vatten och elräkning så de gick back på att hyra ut. De som hyrde hade haft infravärme ute på altanen, på konstant 24/7 i 3månader bara infravärme räknade de till ca 7000kW/h. Totala elförbrukningen på 3månader motsvarade mer en 1år av normalförbrukning ca 30 000kW/h landade förbrukningen för 3månader på. Vattenförbrukningen var nästan ännu värre. Dock inget som blev förstört.