Gate from the stairwell has become gate to hell

https://i.redd.it/j7rrbop7zv9d1.jpeg

Posted by MaxDoesRedditThings

7 Comments

  1. too-oldforthis-shit on

    Ring kommunen. Eller använd paraply då om du vill värna ungen.

  2. RiiluTheLizardKing on

    Fattar inte varför vi ska tolerera att måsar ska leva rövare på detta sättet. De är skadedjur och borde inte få skydd bara för att dom har ungar.

  3. Det jävliga med fiskmåsar är att de beter sig som ungdomsligister som nattetid tar över platser som annars är helt ofarliga. Cyklade för några nätter sen längs en helt vanlig gata vid en skola och blev plötsligt skenattackerad av två fiskmåsar medan åtminstone en tredje höll vakt från ett tak (stannade och tittade på dem ett tag när jag kommit undan och försökte komma på hur/om jag skulle gå till motattack). De dök mot mitt huvud och jag trampade på som satan, tittade bak och hade två måsar skrikandes efter mig hack i häl. Dagtid är gatan helt ofarlig att röra sig på. Varit med om något liknande när jag korsade en coop-parkering nattetid också. Fega jävlar som inte vågar bråka när det finns andra människor i närheten.

  4. FantasticWhisper on

    Borde vara skottpengar på fiskmås inne i städer.
    Top 1 vidrigaste djur som finns.

    Djuret har inte där att göra samt att den har en stark population globalt.

  5. Haunting-Amoeba-2958 on

    I morse när jag stod på min balkong, precis som jag gör varje morgon, började en mås dyka mot mig. Nej, jag utgör inte direkt ett hot mot dina fjuniga jävla skitungar som ligger och skräpar högst upp på ett sjuvåningshus på andra sidan innergården. Vad tror du att jag ska göra, flyga upp dit? Dumjävel.

    Inte nog med att de trakasserar mig när jag är ute på gatan, nu kommer de väl flyga in i lägenheten snart.

    Är sÃ¥ förbannat trött pÃ¥ dessa värdelösa jävla strutnyllen.Â