17 Comments

  1. Cu toate camerele lor (instalate special pentru a prinde aceasta activitate), nu se intelege mare lucru.. cam fail.

  2. Plângere la poliție, tati. Filmările sunt clare, i se vede fața, cu puțin noroc poate se vede și numărul de la mașină sau poate reușesc să o găsească după card (dacă a plătit cu cardul și dacă tranzacția poate fi legată de ora la care s-a făcut înregistrarea). Nu ar trebui să fie imposibil de cercetat așa ceva, nush. Poate o găsesc.

    Să stea doamna respectivă să dea declarații, să i se facă dosar penal, să se prezinte în instanță la termen, să își ia avocat, să nu adoarmă noaptea că poate își ia condamnare, să apară numele ei pe [portal.just.ro](http://portal.just.ro) ca fiind inculpată pentru furt și câte și câte consecințe. Totul pentru că a vrut să șterpeleasă un căcat de care n-avea nevoie, pe care putea foarte ușor să îl cumpere.

    Animalele astea așa se învață, cu durere și consecințe negative, nu cu discuții și principii. Să treacă doamna prin toți pașii descriși de mine anterior și garantez că nu mai fură nimic, niciodată.

  3. Ce jeguri umane. Si fix astia se plang de cat fura toti si ce rau o duce tara asta.

  4. Banii aia sunt ca sa bage dizel sa isi duca “bolidul” in parcare altfel acolo il lasa.

    O penibila.

  5. Impossible-Ad-3586 on

    In Romania trebuie doar schimbata clasa politica, asta e singura problema…

    Asa zicea o redditoare prin comentarii azi… aham !

  6. AdevarulSuprem on

    Cleptomani si hoti de oportunitate. Imi aduc aminte parca de o emisiune dupa declaratia Sorinei Pintea, pe vremea aia Ministru Sanatatii din partea PSD, cum ca romanii sunt un popor de infractori. Iar oamenii sunau sa spuna daca sunt de acord sau nu.

    Si sunase in direct un tip care avea o firma de curierat in UK si angajase si soferi romani. Iar intr-o zi a primit o reclamatie din partea unui client cum ca un sofer ii furase slapii din fata usii. Iar patronul a refuzat initial sa creada pentru ca stia ca soferul o ducea foarte decent, dar clientul i-a furnizat inclusiv filmarea in care a putut sa vada cu ochii lui intamplarea. Asa ca da, unii pur si simplu nu se pot abtine.

  7. Ce treabă are doamna în roz, conducătoare de Merț, și doamna în negru, conducătoare de poșetă cu roți? N-am văzut același video ca voi și ca cei care au scris titlu la articol?

  8. Îmi place cum se punteaza in România pe imaginea/statutul social dat de o mașină și mai ales de valoarea ei. Arată clar nivelul.