8 Comments

  1. NechayevSergey on

    Άντε καλέ, κι εγώ που νόμιζα οτι μισούν την Ελλάδα μας

  2. doctorfluffy on

    Όχι, για το δημογραφικό φταίνε οι κίναιδοι και οι τραβεστί που παίζουν όλοι μέρα στα φέιςμπουκ και κάνουν τα παιδιά μας τοιούτους. Τα υπόλοιπα είναι προπαγάνδα των κομμουνιστών.

  3. Υπάρχουν και πολλοί που δεν θέλουν να κάνουν παιδιά ή που προτιμούν να τα κάνουν αργότερα στην ζωή τους.

  4. Αποδεδειγμένο δεν το πιστεύω όταν παλιά είχαν να αντιμετωπίσουν εκτός από φτώχια και λιμούς και κάνανε πολλά παιδιά και οποία ζήσουν. Σήμερα δεν κάνεις παιδιά γιατί εκτός από φτώχια δεν έχεις και μέλλον και όλα αυτά που θα σε κάνανε να κάνεις ένα παιδί όπως παιδεία υγεία εργασιακές συνθήκες μεταφορές εγκληματικότητα και συνθήκες κλίματος που η Ελλάδα ερημοποιειται. Λυπάμαι πολύ αλλά έτσι είναι

  5. Deimos_Aeternum on

    Τεμπελχανάδες νέοι, πώς τολμάνε να μην θέλουν να ζούν σα σκλάβοι και να μην θέλουν να δημιουργήσουν περισσότερους σκλάβους

  6. johnnytifosi on

    Χίλιες φορές τα έχουμε πει, και λεφτά να είχαν παιδιά δεν θα έκαναν. Η γονιμότητα έχει κατρακυλήσει λόγω της αστικοποίησης από την δεκαετία του 1980 στην Ελλάδα. Αν ήταν τα λεφτά το θέμα τότε θα έκαναν 5 παιδιά ο καθένας στην Νορβηγία.

  7. Ναι γιατί τα παιδιά που ήδη υπάρχουν τα φερόμαστε καλά για να θέλει ο κόσμος να κάνει κι άλλα; Το καλοκαίρι που μας πέρασε είδα σε νοσοκομείο νεογέννητα διασωληνωμένα να τα βάζουν στο ασανσέρ που είχε ταμπέλα «μόνο για σκουπίδια». Οπότε ναι φταίει η οικονομία και χίλια δυο άλλα πράγματα αλλά το να φερόμαστε ο ένας στον άλλο ανθρώπινα δεν έχει κόστος. Ας ξεκινήσουμε από εκεί. Καλημέρα.