Hard consolidation begins. Do you know what the cancellation of the child tax bonus will mean?

https://i.redd.it/nic8b39kudvc1.jpeg

Posted by shustorovski

12 Comments

  1. Zase sa vyhovoria že je to kvôli zlému hospodáreniu ta posledné 3 roky a je vybavené. Škoda reči ak to je aj pravda

  2. Keď budú ľudia musieť riešiť nedostatok jedla, nebudú mať čas na podporu LGBT a Ukrajiny. Šach mat liberal.

  3. Na druhej strane. Samospravy zvysili poplatky a sluzby, pretoze potrebovali zdroje na vyplacanie tychto balickov a zvysene ceny energii. No a teraz ked sa to zrusi a ceny su nizsie vsetko pekne zase zlacnie….wait…zlacnie vsak?

  4. Opozicia by sa mohla rozbehnut a zaplatit bilboardy, ze zrusili sme vam zubne benefity alebo danovy bonus na dieta a pokracovat. Prajem im este vela nepopularnych rozhodnuti. I ked volicom SNS to bude jedno, zly SmeroHlas, dobra SNS, no a co ze sme pomohli zlozit vladu.

  5. Tak asi se počítá, že nikdo dítě na Slovensku chtít nebude, všichni mladý a ambiciózní jdou do ČR/Prahy, takže by se zase tolik nestalo

  6. Mysterious-Emu-6296 on

    rodenie deti je aj tak na 100 rocnom minime a kazdemu vyzera ze je to jedno. posledny nech zhasne.

  7. Nech zrušia daňové bonusy na dieťa. Už teraz odchádzajú mladí ľudia jedna radosť, potencionálni rodičia si 5x rozmyslia či vôbec budú mať deti v tejto ekonomickej situácii, imigrácia na Slovensko je stagnujúca ak vôbec reálne existuje vo významnej miere lebo sme vy***aní rasisti a aj východní Slovania ktorí sem prídu si pravdepodobne len pomýlili Slovensko so Slovinskom alebo pôjdu do Poľska a Česka ak vôbec nie do ešte viac západných krajín. Som zvedavý ako bude Slovensko takýmto štýlom vyzerať o 10-15 rokov.

    Ale jasne, západ je na pokraji rozpadu, určite.

  8. GSM-suciastky on

    Len škoda je že SmeroHlasný voliči toto nevidia… oni vidia len to čo chcú “ich páni” aby videli…
    A otázne je ako je väčšina týchto voličov na tom s matematikou, či si toto dokážu vyrátať… Keby im to vyrátali v štýle “ročne Vám zoberú 300 krabičiek cigariet alebo 1500fliaš čuča”… nuž to by u bolo iné.
    Ďalšia skupina sú dôchodcovia, ktorým to je úplne jedno, oni sú spokojný že im dajú 5€ navyše, a že im inde zoberú 20x tolko ich už netrápi…

  9. danovy bonus (resp. jeho navysenie) je podla znenia ako si ho dal schvalit matelko platit do konca tohto roka. nie je potrebne nic rusit, iba sa riadit aktualnym zakonom.

    nie ze by som mal rad tuto vladu,… to vsak nic nemeni na tom ze, cely post je extremne zavadzajuci

  10. Emergency-Present513 on

    načo by boli daňové bonusy na dieťa…táto garnitura nemyslí ani na dôchodky pre ľudí pod 40 rokov, proste nerátajú s nimi… pre nich je alfa a omega 13 dôchodky pre aktuálnych dôchodcov 😀

  11. No jo, ale musíš aspoň zvážiť, že tu teraz nemáme LGBT ideológiu a na Ukrajine bude čoskoro mier!