Top 10 biggest bank profits in 2023, the best year for banks in the history of Romania

https://m.zf.ro/banci-si-asigurari/top-10-cele-mai-mari-profituri-bancare-in-2023-cel-mai-bun-an-al-22344339

Posted by baubau85

9 Comments

  1. Unde sunt gorobeti cu “nu taxati bancile” ?

    Inca un muie Citu !!! Peste 12 miliarde lei s-au pierdut la buget in 3 ani.

  2. 12 miliarde lei aspirate din economie, dirijate către niște buzunare încăpătoare.

    Se remarca Austria: peste 4 miliarde lei, sau 250 lei de fiecare roman, pleacă anual din tara supte de băncile austriece, spre desfătarea statului marioneta putinist care ne sabotează libera circulație in UE.

    De pe podium nu putea lipsi Olanda: țara josnică care ne-a batjocorit timp de 12 ani cu același Schengen suge din România cate 100 de lei anual de fiecare român, impozit pe prostie, doar prin sucursala bancară ING. E buni românii de muls, nu e buni să circule.

    Marele premiu merge însă către tine, prietene: tu, cel care încă îți păstrezi conturile la BCR, Raifeissen și ING. Român care urăște romanii și disprețuiește România, individ fără coloană vertebrală, consumator incapabil de sacrificiu pentru interesul național, suflet de sclav care îți vinzi moștenirea pentru un blid de linte. Ție îți sunt dedicate profiturile indecente ale cămătarilor austro-olandezi în România.

  3. AfterBill8630 on

    Nu știu la ce vă așteptați. Într-o perioada cu inflație mare, rata la dobândă mare e normal ca orice bancă să aibă un profit mare. Profit nu înseamnă bani în buzunarul acționarilor, alea se cheamă dividende. Uitați-vă câte dividende au luat și cat din profit e reinvestit și acolo putem judeca.

    Nu vreau să apar băncile ca au păcate destule dar la ce analfabetism funcțional există în România știrile astea cu “priviți colo huo!” dau bine la prostime.

  4. istareatpeople on

    Dar amintiti-va ca dobânzile sunt mai mari la noi decât în vest fiindcă aici nu e predictibilitate! Nu e vorba de muls poporul în cârdășie cu BNR! E despre predictibilitate și rata de credite neperformante!!!!!!11!1!1!1!!

  5. Era acum cateva zile o stire ca mai mult de jumate din banii romanilor stau in contul curent, de unde banca incaseaza dobanda pt depozitul overnight in jur de 6% pe an. Ce sa faci daca romanii prefera sa le dea bancilor bani in loc sa isi creeze conturi de depozit.