S profile gave a sensational speech to foreigners – now the minister is backing him up

https://www.dr.dk/nyheder/politik/s-profil-holdt-opsigtsvaekkende-udlaendingetale-nu-bakker-minister-ham-op

Posted by Drahy

8 Comments

  1. Fortæl mig, at du mener, at det skal være endnu sværere, for muslimer, at få dansk statsborgerskab, uden at sige, at du mener, at det skal være sværere, for muslimer, at få dansk statsborgerskab.

  2. AltsÃ¥, det lugter sgu konspiratorisk, det kan man ikke benægte. At Vad og Dybvad-Bech render rundt og taler om det der lyder som en femtekolonne af radikalt højreorienterede islamister a la Hizb-ut-Tahrir pÃ¥ et af Københavns Universitets STEM-studier … Det lugter sgu konspiratorisk.

    Det er en farlig og usaglig retorik. I _Information_ har Steffen Groth [fremlagt](https://www.information.dk/debat/2024/04/socialdemokratiets-frederik-vad-misbruger-rapport-vise-herskerattitude) hvordan Vad [misbruger svenske rapporter](https://www.information.dk/debat/2024/04/frederik-vad-maa-faa-styr-paa-fakta-foer-starter-ny-vaerdikamp-danmark?lst_cntrb), hvor forskere og myndigheder bag rapporterne siger til Groth, at de _ikke_ anser deres arbejde som belæg for Vads retorik.

    Læg til dette Hummelgaards [fejlagtige og misvisende](https://www.information.dk/debat/2024/04/nej-svenske-statsminister-karakteriseret-bandesituationen-borgerkrig) retorik om “svenske tilstande,” og vi ender med et ikke-retvisende billede i en ellers vigtig debat om integration.

    _æ_: Inkluderer lige [TjekDet](https://www.tjekdet.dk/faktatjek/frederik-vad-gav-forkerte-oplysninger-fra-folketingets-talerstol)-artiklen om det samme, tak for link, duttelut /u/Charrick

  3. >Det er jo en erkendelse af, at arbejde, uddannelse, bolig, turpas til foreningslivet og en pletfri straffeattest ikke er nok alene, hvis man samtidig bruger sin position til at undergrave det danske samfund indefra

    I mean, det er da korrekt nok. Det kan da godt være at man har X og Y ting, men hvis man bruger de ting til at opføre sig direkte anti-demokratisk eller imod Danske / vestlige værdier, så er man ikke velintegreret.

  4. Hvis man er i tvivl om hvor udbredte u-danske holdninger er blandt MENAPT- efterkommere og indvandrer skal man bare læse medborgerskabundersøgelserne. F.eks. vil hver tredje MENAPT – person kun have, at deres datter gik til svømning med piger. For danskere er det ca 1%.

    80% af menapt synes ikke det er i orden at deres datter har sex før ægteskabet. Det gælder kun mellem 5-20% af danskere (afhængig af alder + køn)

    Der er altså nogle ekstremt konservative holdninger blandt helt almindelige MENAPT-indvandrer. Det snakker vi simpelthen ikke nok om.

    Det er jo fucking ligegyldigt, at danskere har 2% sandsynlighed for at begå kriminalitet, og 5% for MENAPT eller whatever freksenvensen er. Så er langt størstedelen af indvandrere stadig lovlydige. Men når der er så store MENAPT personer der har nogle dybt, dybt konservative holdninger har vi LANGT at gå

  5. GravitySnooze on

    Fint hvis de faktisk handler derefter. Men gætter på det bare er tom snak.