There is a single government in 81 provinces. That is the President and his cabinet. Let everyone see and know this, nothing is over until we say it is over. We are the most dynamic party of this country, our excitement is as strong as the first day.

https://www.yirmidort.tv/gundem/cumhurbaskani-erdogan-sonuclara-bakip-ulkeyi-yonetecegini-zanneden-zavallilarin-oldugunu-goruyoruz-172848

Posted by 8Beta

8 Comments

  1. Reis valla 2028 mi 2026 mı bilmem ama 3.yolcular olmaz ise gidiyon gibi 🥱🤚

  2. Millet bitti derse biter sen kimsin ve kimi tehdit ediyorsun. Ulan vatan hainliğinden asılması gereken adam 20 senedir ülkenin başında.Şaka gibi ülke.

  3. >Ülkeyi yöneteceklerini zanneden zavallılar

    Neye dayanarak bu kadar kesin konuşuyor? Zavallı dediği vatandaşların da Cumhurbaşkanı değil mi bu kişi?

  4. Üstün tarafta olan muhalefet zira erdoğan ne derse desin unutamayacağı bir yenilgi aldı ve şu an balına iktidarda duruyor eğer kk aday olmasaydı çoktan gitmişti. Gideceksin recep! sen bu ülkenin önündeki en büyük engellerden birisin ve gideceksin. Sakın bu lafları görüp moral bozmayın zira şu an çaresiz olan o. Anladı ilk seçimde neler olacağını.

  5. Ecstatic-Travel-8663 on

    Yeter artık emekli ol be adam. Çeyrek asır ülke mi yönetilir ya yeteer.

  6. Zavallı dedikleri adamlardan biri İstanbul’da 17 bakan ve kendisine karşı kazanmış, bir diğeri de Ankara’da sandıkta mezarını kazmış. Gelmiş hâlâ zavallı diyor. Konuşsun 4 yıl sonra eline mikrofon bile geçmez.