This morning I discovered such an SMS. I wonder through which information leak they are trying to bombard my number with “offers”. Of course, the salary range from €3-€1200 is interesting. 😀 Are new fraudsters who work by phone being recruited so that the phone is the main tool of work?

https://i.redd.it/n75f0rzvqzuc1.jpeg

Posted by viilutaja

9 Comments

  1. heresometimes-2 on

    Haha.. sain ka miskit taolist mõni aeg tagasi. Ei tasu õnge minna. Ühes finants vabaduse grupis jagati mingit blogi postitust. Millel sisuks oli, et keegi läks sellise asja peale õnge “reisikorraldaja tööpakkumine” ning lõpetas meeletult võlgades, sest töö stiil on, et pead iga tehingu mis teed, lõpetamiseks maksma mingi summa enda taskust ja saad 3kordselt tagasi. Ja inimene läks õnge, sest nädalaga oli maksnud neile vähe aga teeninud üle 500€ aga lõpetas lõpuks 20 000€ võlaga. Sest iga kord läksid panused kõrgemaks ning kuna inimene oli “koolitatud” et saab alati raha tagasi, et riski pole. Lõpuks tuli aru pähe aga siis oli juba liiga hilja.

  2. redditfreddit090 on

    pmst kõik sõnumid mis saabuvad (e-mail, sms, chat etc) peavad käima peas läbi filtri :

    1. vaikimisi on kõik spämm/tämps
    2. kui see on tuttavalt , siis kas ta on häkitud ja/ei
    3. kui on tuttavalt ja tegu on mingi kohustusega või on ka suvalise sisu osas kahtlus , siis kasuta mingit teist kanalit (eeldatavalt helistada või kohtuda) , et teave kinnitada

    PS: ja see 3-1200 euro kanti raha küsige ette 🙂

  3. darjeelincat on

    Ye, täna hommikul oli sama sõnum mul ka telos ootamas. Kiirelt block ja report spam. Kui asi kõlab liiga hästi et tõsi olla, on tegu skämmiga.

  4. Sain ka eile. Tundub väga aus asi olevat. Paningi lahkumisavalduse plärtsti ülemuse lauale ja teatasin, et adjöö, ma nüüd hakkan 1200 kanti päevas teenima 🙂

  5. Võimalik, et otsitakse rahapesu tankiste. Saad kontole hämarat raha, saadad edasi, jätad mingi osa endale. Varem või hiljem (pigem varem) jääd vahele.