10 Comments

  1. Comfortable_Sun_578 on

    Haoleu, ne trezim ca inchid astia granitele la iesire sa nu mai putem pleca 😂 Pai nu era vorba ca suntem 19 milioane in tara?

  2. and_then_he_said on

    De unde fratilor bani pt toate tampeniile astea? Pe cuvant, sunt absolut tampiti oamenii astia. Nu inteleg ca pleacam dintr-un milion de motive inclusiv salariul dar problema e de la poluare, trafic, preturi, salarii, pensii, speranta de viata, scoli, taxe, **CORUPTIE** si inclusiv legi tampite si pomeni ca asta.

    Stimulezi revenirea oamenilor in tara prin redresarea tarii nu printr-o poamana care e tot din taxele platite de noi si pe care le-am vrea investite in infrastructura, educatie si altele relevante.

    Serios, tara asta cred ca s-ar guverna mai bine daca am fi condusi de un papagal d’ala de il plimba aia pe la terase si extrage un biletel. Daca ar extrage hotariri legislative macar intamplator ar nimeri si ceva bun comparativ cu astia care fac activ doar tampenii.

    Dar va rog sa-mi spuna cineva c-am inteleg eu prost si e de fapt o logica in spate…

  3. Imi aduc aminte in 2015 cand am ajuns in uk era plin de polonezi. Erau cei mai multi. Acum abia mai vezi cativa. S-au intors toti in Polonia si nu le-a promis nimeni nimic…

  4. 500 de euro (brut) lunar subventii salariu pe un an… vai ce jeneros😖

    daca guvernantii RO vor sa fie seriosi, ar trebui sa se gandeasca la un program de scutire impozit pe venit (afaceri) pe cel putin 3-5 ani pentru romanii din diaspora care doresc sa se intoarca.

    la fel si pentru sectoare R&D, robotica, IP, etc…

  5. RegeleGunoaielor on

    “Vom da cate €20.000 tinerilor care se intorc in tara!”

    Ghicește personajul 👆

  6. IHave2CatsAnAdBlock on

    Vând concediere din Germania, Franța și Spania. 1000 de euro concedierea.

  7. Romanii din diaspora: se intorc acasa in baza proiectului de lege

    *Guvern uses Uno Reverse card*

    Romania: inchidem granitele, back to communism

  8. > Suma maximă pe care statul ar urma să o acopere din salariul lunar al fiecărui român revenit în ţară e de 3.000 de lei

    Deschideți toate porțile de intrare la vamă că o să fie prăpăd